Реакции на Георги и Гергана, ”женени от пръв поглед”

26 март 2015 | 17:07 Дачев
Честността и неподправените емоции на трите двойки печелят симпатиите не само на зрителите, но и на феновете в социалните мрежи
 
След излъчването на втория епизод на “Женени от пръв поглед”, вълна от позитивни пожелания е заляла страницата на предаването. След Наско и Антония, които са безспорни фаворити от първия епизод, и останалите четирима участници разтопиха сърцата на зрителите.
 
Какви са реакциите на Георги и Гергана, вижте по-долу от блиц интервюто на продуцентите.
 
* * * * * * *
 
Как си представяхте бъдещата си половинка преди сватбата?
Георги: Хубава, умна и добра. 
Гергана: Нямах очаквания, нито имах изграден образ. Нарочно, за да не се разочаровам после. Доверих се изцяло на избора на експертите. 
 
Опишете чувството ви в момента, в който видяхте своята булка / младоженец.
Георги: Притеснен. Особено първата брачна нощ. Аз съм мъж и трябва да знам как да подходя: ако искам да си легна с нея – може да бъде прекалено. Ако се държа като „джентълмен“ и не я притеснявам – може да се обиди, че не ме привлича … С една дума - да, притеснявах се.
Гергана: Не съм имала никакви притеснения. Емоционалният заряд от подготовката преди самата сватба беше изключително силен, а в момента, в който видях Георги пред олтара, изпитах огромно вълнение.
 
Какво бихте посъветвали хората, които продължават да търсят любовта на живота си?
Георги: Тези, които я търсят – няма какво да ги съветвам. Тези, които седят вкъщи и чакат да им се случи любовта – тях бих ги посъветвал да излязат навън и да започнат да си я търсят, който търси – намира. 
Гергана: Бих ги посъветвала да бъдат верни на себе си, да не слагат маски, да открият сърцата си и да се освободят от предразсъдъците си. За да открие любовта на живота си, е необходимо човек да бъде в хармония със самия себе си, да се е опознал достатъчно добре и да приема партньора си изцяло. Истинската любов съществува, всеки има своята сродна душа и никога не трябва да губи надежда, че ще я намери.
 
На коя от останалите двойки симпатизирате най-много?
Георги: Без излишна куртоазия - и четиримата са ми много симпатични. Двойката на ”А-тата” (Антония и Атанас) ми изглежда с много по-силна химия помежду им, но това не означава, че им симпатизирам повече. 
Гергана: Всяка от останалите две двойки има своето излъчване и идентичност. Искрено се надявам и им пожелавам да бъдат щастливи заедно и да споделят мечтите си като семейство.

* * * * * * *
 
Какви приключения ще преживеят младоженците на сватбените си пътешествия, ще разберем идния вторник от 21 часа по Нова.
 


ИЗБРАНО