Иван Звездев влиза в шоу по Нова телевизия

6 март 2015 | 17:47 Дачев
Елен Колева, Иван Звездев, Камен Воденичаров, Николай Георгиев и Симона Пейчева минаха през цедката на продуцента, търсещ талант, характер, артистичност и идеална физическа форма
 
Да си звезда е необходимо, но не достатъчно условие, за да участваш в “И аз го мога”. Талант, смелост, издръжливост, чувство за хумор, артистичност и не на последно място идеална физическа форма  - това е минималният набор от качества, които се изискват, за да може дадена звезда да стане участник в предаването.
 
“Не е лесно да се намерят в България звезди, които да се готови не само психически да поемат предизвикателствата, но и физически да могат да ги изпълнят” – споделя продуцентът Магърдич Халваджиян.
 
С какво петимата сигурни участници - след Алфредо Торес и Жана Брейчева - спечелиха продуцентите?
 
Чаровната актриса Елен Колева е третото име в звездния списък. Това, което се знае за нея, е че е звезда, която блести с еднаква сила и от екрана, и от театралната сцена. Това, което остава скрито, е че зад крехката външност се вихри силен и авантюристичен дух, готов да поема рискове и търсещ предизвикателства и на сцената, и извън нея. Тя е висока 1.66, определя теглото си като стабилно, а обиколката на ханша си като секси. Не би приела да гълта огън в шоуто, мечтае да я предизвикат с оперно пеене. Най-екстремното нещо, което е правила до момента, е гмуркане на 25 метра дълбочина при 4 бала вълнение. 
 
Следващият в списъка е Иван Звездев. Познаваме го от малкия екран, където в продължение на години ни разкриваше тайните на добрата кухня. Иван обещава да изненада всички със своята ловкост и желание за игра. Спортува много често - 3 пъти седмично плува по 200 метра в стил брус, а в шоуто иска да се научи да жонглира. Звездев не се бои от конкуренцията, единственият му страх е от плъхове и нещо, свързано с тях, е предизвикателството, което не би изпълнил в предаването.
 
Симона Пейчева освен българска гимнастичка и носителка на десетки награди от световни, европейски и други първенства е и следващата  дама в списъка на „И аз го мога”. Симона е в отлична физическа форма, спортува ежедневно, а конкуренцията я амбицира. „Златното момиче” иска да изпробва себе си и би приела всяко предизвикателство, което е непознато и експериментално за нея. Най-екстремното й преживяване до момента е да бъде в една клетка с тигър. 
 
Николай Георгиев е български актьор и телевизионен водещ, който определя себе си като философ, а по професия е корабен навигатор. Познаваме го от голямата сцена на театъра и малкия екран, но екстремният му характер често го тласка в нови посоки. През последните години, въпреки успеха си в телевизията или точно заради него, той напусна екрана и професионално се занимава с йога – като инструктор. Сега е готов за голямото завръщане и е изпълнен с амбиция да превземе сцената на „И аз го мога”. В добра физическа форма е - освен часовете във фитнеса, Николай е и страстен планинар. Най-екстремното му преживяване е изкачването на връх Мусала при минус 20 градуса и вятър 120 км/ч., а най-голямата му мечта е да покори връх Еверест.
 
Камен Воденичаров е усмихнатото лице, което се нарежда на поредното място в звездния списък. Никой не би оспорил артистичния и комедиен талант на Камен Во, но дали това е достатъчно, за да се изяви в шоу като  „И аз го мога”? Самият той заявява, че е в отлична физическа форма, спортува много често, а конкуренцията определя като здравословна. Най-екстремното му преживяване е наистина впечатляващо - той е управлявал граждански самолет с 24 пътници на борда. Страхува се от акули и не би приел предизвикателство, което да го постави в близост до тях, но за сметка на това иска да се научи да ходи по въже и с радост би тествал себе си.
 
“Великолепната седморка” в шоуто “И аз го мога” вече е известна. Списъкът трябва да се попълни с още трима кандидати, които ще бъдат допуснати на сцената на предизвикателствата. Кои са те, предстои да разберем съвсем скоро. 
 
Първият епизод на шоуто ще се излъчи на 11 март от 20:00 часа по Нова телевизия.


ИЗБРАНО