AXN: премиерата на „Тайни и лъжи” е тази вечер

6 март 2015 | 17:42 Дачев
Тази вечер от 21:50, AXN ще излъчи премиерно два поредни епизода от най-новата продукция на „Дисни” - „Тайни и лъжи” /Secrets and Lies/ - завладяваща криминална драма, с участието на Райън Филипи и Джулиет Луис. След това, всеки петък в същия час, AXN ще излъчва по един от общо десетте епизода от сезон 1.

Бен Крофърд /Райън Филипи/ - семеен мъж, възприеман по-скоро като добрия самарянин, за миг се превръща в главен заподозрян в убийство, след като открива трупа на съседското дете – Том Мърфи в гората. Докато следовател Андреа Корнел /Джулиет Луис/ води разследването и копае надълбоко в търсене на истината, случаят се оказва с необратими последствия за Бен. За да изчисти името си, той ще трябва да разбуни кошера в измамно спокойния живот в предградията и да разкрие мръсните, малки тайни на съседите си. Никой не е извън подозрение! Животът на семейството на Бен вече хвърлен в безпорядък, се преобръща с главата надолу, когато той предприема рисковано пътуване за да докаже невинността си.
 
Добре изглеждащ и благоприличен семеен мъж, Бен работи като бояджия и има своите нормални проблеми като баща на тийнейджърката Натали и остроумната дванадесет годишна Аби, а и битовите проблеми на всеки женен мъж никак не му липсват. Съпругата му Кристи, с която са заедно от 19 годишни, е местният агент по недвижими имоти. Следствие на смъртоносното разкритие и нездравия интерес на медиите към семейството й, чувствата на Кристи към съпруга й поемат в неблагоприятна посока. Натали е типичната шестнадесетгодишна тийнейджърка, допълнително разстроена от от факта, че е била бавачка на убития Том, а и сякаш прикрива собственото си неблагоразумие. Пълна лоялност към баща си запазва само Аби, дълбоко разтревожена от случващото се, но умело прикриваща чувствата си. 
 
Невъзмутима и корава, следовател Корнел винаги е най-умният човек в стаята, но това не означава, че и тя не прикрива нещо зад леката нотка на тъга в очите си и невъзмутимото си спокойствие. Веднъж открила заподозрян, тя никога не го изпуска от поглед, а за огромно съжаление на Бен, точно той попада във фокуса й след жестокото убийство.
 
Виновен или невинен е Бен? За да запази брака, децата, работата и репутацията си, ще му се наложи да се бори с нокти и зъби и то на ръба на здравия разум! Докато разследването напредва, сплотената доскоро общност започва да се пропуква по шевовете, а шокиращата развръзка дебне зад ъгъла... 
 


ИЗБРАНО