Златните момичета от художествената гимнастика в Тази събота

27 февруари 2015 | 12:50 Дачев
В „Тази събота” на Мариана Векилска ще гостуват журналистът Георги Тотев и фоторепортерът Георги Кожухаров - за обстановката в Украйна. Зрителите ще се срещнат и със сватбения фотограф, който стана герой от поредицата в bTV Новините „Героите на Радо” и ще видят най-забавните снимки, които е направил. Гост в предаването ще бъде и Катарина Врана – комедиантката, която не се срамува да се подиграва с всичко и най-вече със себе си.

Певицата Маргарита Хранова ще представи при Диана Любенова новия си албум и биографичната си книга. За битките в живота и на ринга ще сподели Сами Шилт – непобедимият световно известен кикбоксьор.
 
Дни след като се върнаха триумфално от Русия с поредните медали, Златните момичета ще споделят пред репортера Вяра Деянова за началото на сезона и успехите, които постигат. 
 
Специален гост в „Тази събота” ще бъде водещата на България търси талант Мария Силвестър, която ще отпразнува рождения си ден в студиото.
 
* * * * * * *
 
В навечерието на националния празник, в „Тази неделя” на 1 март семейство журналисти и пътешественици разказват за чудесата на България. Алпинистът Дойчин Боянов ще гостува на Мариана Векилска след завръщането си от Антарктида.
 
В предаването зрителите ще видят и ексклузивно интервю със съпругата на Андрей Луканов Лилия Герасимова. В откровен разговор с репортера Вяра Деянова, тя ще сподели за убийството на съпруга си, за спомените си и за живота, който живее днес.
 
Репортерът Петър Нанев ще гостува в студиото по повод на разследването на злоупотребите във ВМА и ще коментира предизвикателството да си журналист.
 
Специални гости на Мариана Векилска ще бъдат и тримата шеф готвачи, жури на култовото кулинарно шоу MasterChef, което стартира по bTV на 3 март от 20.00 часа. Виктор Ангелов, Андре Токев и Петър Михалчев ще разкажат как ще се сработят в кухнята и по какви критерии ще оценяват участниците.
 
Актрисите Силвия Лулчева и Албена Павлова ще разкрият пред Диана Любенова любопитни моменти от новия сезон на „Столичани в повече”. Ексклузивно за „Тази неделя” ще се включи и холивудската звезда от „Кошмари на Елм Стрийт”, „Робокоп”, „Уочмен” и други Джаки Ърл Хейли.
 


ИЗБРАНО