Рубрика „Търси доброто“ в новините на БНТ2 от утре

1 февруари 2015 | 09:13 Дачев
Този понеделник, 2 февруари, в новинарската емисия на БНТ2 стартира специалната рубрика „Търси доброто“.
 
Репортерите на „България новини“ с начален час 19:30 ще показват истории, в които акцент са позитивните и обнадеждаващи истории.
 
Рубриката ,,Търси доброто” e от- и за зрителите, които все по-често искат да споделят положителните неща в живота си. Репортерите на БНТ 2 ще търсят и показват вдъхновяващите жестове на хора, които намират време и енергия да действат и живеят с усмивка.
 
БНТ2 очаква всички истории за доброто на e-mail dobroto@bnt.bg.
 
„Търси доброто“ ще се излъчва всеки делничен ден в емисията „България новини“ от 19:30 часа.
 
* * * * * * *
 
От днес БНТ2 започва и излъчването на нова публицистична поредица на телевизия „Евронюз”. Рубриката „Евро новини – Поколението на новото хилядолетие” ще се излъчва всяка неделя от 19:15 часа.
 
Поредицата е посветена на младите хора ("Generation Y"), които се опитват да пробият в динамичния и постоянно променящ се свят. В поредица от уникални интервюта екипът на „Евро новини” се среща с младежи от цяла Европа, които споделят своите истории в търсене на мечтаното образование и работа. 
 
Какво се случва в тази бизнес планета, какво е бъдещето и какви са очакванията на новото поколение – отговорите в новата поредица на Евронюз всяка неделя, от 19 часа и 15 минути, по БНТ2.


ИЗБРАНО