Вицепрезидентът отмени гостуване в предаване в неделя сутрин

30 януари 2015 | 16:34 Дачев
Докъде стигнаха снимките и реализацията на новия филм за Васил Левски - от режисьора Максим Генчев и от актьора Веселин Плачков

Маргарита Попова
 трябваше да бъде гост в студиото на „Денят започва с Георги Любенов“ в неделя, 1 февруари.
 
Броени дни, след като бе представен отчетът на президентството за изминалата година, тя щеше разговаря с Георги Любенов за европейските ценности и българските традиции. 
 
Във връзка с обявения ден на национален траур на 1 февруари 2015 г. (неделя), по повод кончината на президента Желю Желев обаче, гостуването на вицепрезидента Маргарита Попова в предаването "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ 1 е отменено.

* * * * * * *
 
Темата за съдебната система също намира отзвук в предаването. Какво ни каза Брюксел в доклада за правосъдие и вътрешен ред – ще чуем мнението на Десислава Атанасова, депутат от ГЕРБ и заместник-председател на правната комисия на Народното събрание. 
Дойде ли времето на справедливост, ще коментира бившият вицепремиер и правосъден министър Зинаида Златанова.
 
Бившият министър на енергетиката Румен Овчаров също ще гостува с коментар по темата - има ли БСП енергийни алтернативи.
 
По традиция, Георги Любенов е поканил и известни наши музиканти. Срещата тази неделя е с естрадната легенда Борислав Грънчаров
 
Зрителите ще видят и новата песен на Б.Т.Р. и Марияна Попова.

* * * * * * *
 
Докъде стигнаха снимките и реализацията на новия филм за Васил Левски - това ще разберем от режисьора Максим Генчев и от актьора, който пресъздава образа на Апостола в лентата  - Веселин Плачков.

Вижте трейлър към филма.
 
Предаването е от 9 до 11 ч. по БНТ1.


ИЗБРАНО