Осми сезон на „Столичани в повече” през март

30 януари 2015 | 12:25 Дачев
Политически маневри и стремеж за изкупление...
 
Рекордният 8-ми нов сезон на комедийния сериал „Столичани в повече” ще се завърне в ефира на bTV през март 2015 г.
 
Новият сезон ще предложи на зрителите актуални сюжетни линии, които ще интерпретират най-нашумелите теми на нашето ежедневие  -  властта, бизнеса и задкулисието. Това е пречупено през призмата на комичното и е облечено в неподражаемото изпълнение на любимите актьори на България и с любезното съдействие на много нови лица.
 
Политическата линия ще проследи ситуацията след оповестяването на резултатите от референдум. Народът ще се обедини и ще изрази своето мнение, което ще провали до голяма степен намеренията на депутатите. Най-хитро от създалата се ситуация ще излезе Рангел и гордо ще се окичи с прякора „Истината”. Междувременно, Славка ще изживее истински ужас, дори психически срив, но няма да се предаде лесно - ще потърси нови съюзници и нестандартни решения. 
 
Спас Лютов отново ще опита късмета си като бизнесмен. Голяма пратка с бастуни от Китай ще го въвлече в нелепи и комични ситуации, но дали този път ще му потръгне? Андрей пък се е сдобил с прилична сума пари и насочва амбициите си към телевизионния бранш. 
 
Отец Григорий ще потърси опрощение на греховете си, а последните събития още повече ще засилят неговото желание да се завърне в църквата. Но това няма да стане безболезнено – той ще се окаже поставен под сторго наблюдение от Патриаршията и ще трябва отново да докаже, че е праведен и достоен да се върне в лоното на святата си работа.
 
Реабилитиране и убежище ще търси и Пацо, докато феновете на „Столичани в повече” по bTV проследят каква е причината, накарала Константин да се завърне в България. 
 


ИЗБРАНО