Поредица за двойки с голяма възрастова разлика

29 януари 2015 | 10:24 Дачев
Телевизионният канал TLC представя истинската любов между мъже и жени от различни поколения в нов риалити сериал
 
Премиерната поредица „За любовта няма възраст” стартира в първия ден от месеца на любовта (на 1-ви февруари 2015 г., неделя, от 21:00 ч.) и разкрива вълнуващите истории на шест британски двойки с голяма възрастова разлика.
 
Те са решени да докажат, че фактът, че са от различни поколения, не е пречка пред истинската любов. За пръв път ще видим и чуем едни от най-искрените любовни истории на хора, които смятат, че разликата във възрастта е само цифра. 
 
Вижте техните истории за щастието и трудностите, пред които се изправят ежедневно, за да получат одобрението на обществото.
 
* * * * * * * *
 
Няма никакво съмнение, че един млад човек може да се влюби в друг млад човек и да получи във връзката си всичко, от което се нуждае. Когато говорим за връзки между хора от различни поколения обаче, поставяме под съмнение истинността на любовта. 
 
Много от тези възрастни мъже и жени вече получават пенсии, докато техните партньори съвсем наскоро са станали пълнолетни и тепърва им предстои да се сблъскат с истинските изпитания в живота. Какво намират младите хора във връзката си с човек, който би могъл да им бъде родител или дори баба или дядо? 
 
В епизодите ще се запознаем със 78-годишната Една и 39-годишния Саймън, които се срещат благодарение на взаимната им любов към органната музика. Възрастовата разлика между тях е цели 39 години, а Една ходи с проходилка...
 
Дали ще успеят влюбените със значителна разлика във възрастта ще запазят искрата в отношенията си? Това е само една от многото любопитни любовни истории, които ви очакват в „За любовта няма възраст” всяка неделя от 21:00 ч.


ИЗБРАНО