Super Bowl XLIX директно по FOX през нощта на 1 февруари

27 януари 2015 | 11:01 Дачев
49-то издание на спортното събитие

Американски футбол
: FOX за втора поредна година излъчва пряко Националната футболна лига в САЩ
 
Директното предаване - от стадиона на Университета на Финикс, град Глендейл в щата Аризона - ще се излъчи на 1-ви срещу 2-ри февруари 2015 г. през нощта - по FOX от 01:30 ч.
 
В 49-тото си издание, спортното събитие ще противопостави два от отборите с най-добра защита в NFL (Националната футболна лига). "New England Patriots" спечелиха 8-мата титла от AFC (Американската футболна конференция), побеждавайки "Indianapolis Colts" с 45/7 в игра, в която се открои звездата на отбора Том Брейди. Той изигра шестата Super Bowl игра в кариерата си.
 
"Seattle Seahawks" станаха шампиони на NFC. Сиатъл, като настоящ шампион на NFL, защити титлата във втория си пореден Super Bowl – нещо, което никой не е постигал от 2004 година.
 
* * * * * * *
 
Тази година през полувремето ще видим участието на Кейти Пери и Лени Кравиц. Освен това, певицата Идина Мензъл (известна с наградената с Оскар '2014 песен “Let It Go” от филма „Замръзналото кралство“), ще открие събитието, като изпълни химна на САЩ.
 
Super Bowl счупи всички рекорди през 2014 година, като събра 111.5 милиона зрители в САЩ и за пореден път се затвърди като най-гледаната програма в Америка, с най-висок рейтинг.
 


ИЗБРАНО