Европейска продукция по bTV от 4 февруари

26 януари 2015 | 13:00 Дачев
Италиански сериал - „С аромат на Свети Валентин”

На 4 февруари от 21:30 часа в ефира на bTV своя дебют ще направи „Rosso San Valentino” ("С аромат на Свети Валентин") - броени дни преди празника на любовта, зрителите ще имат възможност да станат част от необикновената и завладяваща история на Лаура Ардженти и Джовани Даниели.
 
Сюжет:
Лаура живее в Париж, но здравето на баща ѝ Пиетро внезапно се влошава и се налага да се върне в родна Италия. На летището среща привлекателен мъж на име Джовани Даниели, който също е заинтригуван от нея. Съдбата обаче разделя техните пътища и те трябва да си кажат сбогом. Лаура отива при болния си баща, а Джовани се прибира в своята голяма къща.
 
Но двамата имат още нещо общо. Бащата на Джовани, Гуидо, е шеф на голямата козметична компания „Даниели”, а бащата на Лаура, Пиетро, е създател на емблематичния за фирмата аромат „С аромат на Свети Валентин”. В неговата лаборатория преди години се е случил мистериозен инцидент, който е причинил смъртта на някои от работниците, а той е вкаран в затвора.
 
След смъртта на баща си, Лаура решава да остане в Италия и започва работа в „Даниели”. Любовта ѝ с Джовани е изключително силна и бурна, въпреки че той има дългогодишна връзка със София Да Варано.
 
Междувременно, някой прави опити на открадне самата компания, а заподозрените са много. Най-големият син на Гуидо, Джорджио, е ядосан на баща си, защото не го е направил директор във фирмата. Втората съпруга на най-малкия син на Гуидо, Дария, пък изобщо не се интересува от мъжа си, а единствената ѝ цел е богатството. Лоренцо Да Варано търси отмъщение от Гуидо и го обвинява, че е взел компанията на баща му - и затова той се е самоубил...
 
Тримата заедно осъществяват контакт с Алберто Мариани - стар съперник на създателя на козметична компания „Даниели” и го убеждават да им помогне. Дали Гуидо ще успее да предотврати техния план и да спаси козметична компания „Даниели”?
 
* * * * * * * 
 
Излъчването на поредицата е предвидено за дните от сряда до петък от 21:30 часа.
 
Сериалът има един сезон, като оригиналните епизоди са 6, по 95 мин. всеки.


ИЗБРАНО