Песента „Надежда” в подкрепа на тежко болния Борис Гуджунов

8 декември 2014 | 15:34 Дачев
С изпълнение на песента „Надежда” - в подкрепа на великия Борис Гуджунов - менторите в „Гласът на България” Десислава, Миро, Наско и Орлин Горанов откриха четвъртфиналния концерт в шоуто 
 
Четвъртфиналът мина под знака на надеждата. В подкрепа на тежкото положение, в което е изпаднал един от най-добрите естрадни изпълнители на България, четиримата ментори в шоуто откриха неделния концерт с изпълнение на неговата песен.
 
В шестия концерт в „Гласът на България” тази неделя от 20.00 часа участие взеха 12 изпълнители. Четвъртфиналите в музикалната надпревара започнаха с тъга и много надежда, преминаха през много емоционални изпълнения и завършиха с прекрасната традиция от предишните концерти един от треньорите и неговият отбор да излязат с общо изпълнение на сцената. Тази неделя, честта бе за отбора на Орлин Горанов, който заедно със своя ментор изпълни “I Feel Good” на Джеймс Браун. 
 
Кои изпълнители ще продължат към полуфиналите и кои ще отпаднат две крачки преди големия финал, зрителите на bTV ще видят в специалното петъчно издание на „Гласът на България”. 


ИЗБРАНО