Ники Китаеца отново за връзката си с Азис

25 ноември 2014 | 14:00 Дачев
Освен без храна, съквартирантите в All Stars остават и без завивки
 
Биг Брадър за пореден път провокира откровеност и желание за изповед у съквартирантите, които разкриват публично дълбоко пазени тайни.
В епизода тази вечер, зрителите на Нова телевизия ще чуят (за пореден път) "цялата истина" за скандалната връзка межди Ники Китаеца и Азис от първо лице.
 
Ники никога не е обявявал публично своята гледна точка. Двамата бяха участници във втория сезон на VIP Brother, където влязоха като двойка. Но в All Stars за първи път ще стане ясно дали връзката им е била истинска или всичко е било с цел да се създаде шум около фолк певеца. 
 
Какви са били отношенията между двамата и продължават ли да поддържат такива, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по Нова телевизия.
 
* * * * * * *
 
След като Петя беше изпратена на „бунището за звезди”, нейното недоволство разтърси съквартирантите. Буюклиева стигна до крайност в опитите си да предизвика съчувствие. Само след няколко часа от престоя ѝ на бунището, Big Brother ще ѝ предложи да размени мястото си с някого от съквартирантите, но единствено ако те пожелаят.
 
Емил Каменов ще се прояви като джентълмен и ще заеме мястото на Петя на студа, но дали това ще спря оплакванията от страна на певицата и какви ще бъдат реакциите на останалите? 
 
Наложени са многобройни санкции на съквартирантите. Още на втория ден от пребиваването си в Къщата те останаха без топла вода, без никакъв бюджет, а довечера ще видим как остават и без завивки и възглавници.
 
Големият брат ще даде обаче възможност на непокорните съквартиранти да си върнат всички загубени блага. Условието е едно - Китаеца да се раздели с брадата си!
 
Дали предизвикателството ще бъде прието, а луксът и мирът в Къщата възстановени...
 


ИЗБРАНО