Футболна събота по Нова и Диема

21 ноември 2014 | 18:07 Дачев
Двата най-силни отбора в родното първенство, ЦСКА и Лудогорец, ще излязат един срещу друг в дерби на стадион „Българска армия”, а Нова телевизия ще предава пряко двубоя (16:00 ч.)
 
На свой терен „армейците” ще търсят реванш, след като при последната среща тимът на Георги Дерменджиев се наложи с убедителното 2:0. 
 
Какви са очакванията и настроенията преди дербито, зрителите ще разберат преди това от студиото, но по друг канал - Диема, - което ще започне в 15:25 ч.
Директно от стадиона, за студиото ще предава Александър Рангелов с последни новини около футболните състави и атмосферата. Гости на водещия Илиян Енев ще бъдат треньорът на младежкия национален отбор Тони Здравков и футболният експерт Петко Петков, които ще дискутират стартовите състави, стиловете на двата отбора и очакванията за развоя на двубоя.
 
Мачът ще започне в 16:00 ч. по Нова ТВ с коментатор Деян Веселинов.
 
Веднага след дългоочакваната развръзка, камерите отново ще се върнат в студиото на Диема, където ще покажат интервюта със старши треньорите на „червените” и на "орлите", футболисти от двата отбора и други интересни гости. 
 
Ще бъде направен и спортно-технически анализ на срещата. 
 
* * * * * * * *
 
Диема:
 
Освен футболната интрига между първия и втория в класирането, телевизия Диема ще предложи на футболните фенове още от българския и английския футбол. 
 
Футболният започва от обяд, когато от 12:55 ч. ще бъде излъчен мачът Черно море – Литекс с водещ на студиото Илиян Енев и коментатор Гено Даскалов.
 
След ЦСКА – Лудогорец, съботният спортен ден ще продължи и с топ-мача на английската Висша лига: в 19.30 ч. по Диема започва срещата Арсенал – Манчестър Юнайтед с коментатор Борислав Борисов и водещ на студиото (от 19:00 ч. преди това) Петър Виденов. 
 
* * * * * * *
 
Следващата събота, 29 ноември, националният ефир на Нова ТВ ще бъде домакин на срещата Левски – Литекс в 16:00 ч. 
 


ИЗБРАНО