Крисия отблизо при Мира Добрева в събота

31 октомври 2014 | 15:34 Дачев
Българската надежда на Детската Евровизия разходи Мира Добрева в родния си Разград
 
10-годишната чаровница Крисия Тодорова, която е българската надежда в тазгодишното издание на Детската Евровизия, заведе водещата на БНТ Мира Добрева в родния си Разград. В предаването „Отблизо с Мира“ тази събота талантливата певица ще разкрие, че е фен на футбола и едно от любимите й занимания през уикенда е, да играе мач с момчетата от града. „Но, само ако са добри“, уточнява тя. 
 
В предаването, което започва в 11:00 часа тази събота по БНТ1, става ясно, че Крисия и футболният тим „Лудогорец“ са най-голямата гордост на Разград. 
 
Зрителите ще научат още коя е любимата книга на Крисия и на кого разказва за вълненията си около участието в Евровизия. Пред камерата на „Отблизо с Мира“ тя ще разкаже, че вечер няма търпение да се прибере у дома, за да сподели с любимото си плюшено куче интересните случки от деня. И ще сподели, че като малка често е сънувала как пее пред голяма публика, а сега вече има щастието това да ѝ се случва наистина. 
 
Най-голямата ѝ досега изява предстои след малко повече от две седмици. Тогава Крисия ще излезе на сцената на Детската Евровизия в Малта, за да се представи с песента „Планетата на децата“, която изпълнява заедно с близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови.
 
В съботното издание на предаването зрителите ще видят още как Мира Добрева е посрещната в училището на Крисия от нейните съученици и учители. „През целия ден, въпреки натоварената си програма, Крисия се държа като истински професионалист и усмивката не слезе от лицето ѝ. Дори когато я помолихме да изпълни само един куплет от „Планетата на децата“, тя изпя цялата песен – така, все едно е на сцената на Евровизия в Малта“, сподели водещата Мира Добрева.
 
* * * * * * *
 
Още акценти от предаването
 
На 1 ноември, събота:
 
• Най-голямото естествено огледало в света - езерото Салар де Уюни, където небето и земята се сливат в безкраен хоризонт.
• На живо в студиото - създателят на сайта „Уча.се“ Дарин Маджаров, номиниран за народен будител, в разговор за образователните платформи в Интернет като забавната алтернатива на учебниците.
• Пустинният град Пурмамарка в Аржентина.
 
На 2 ноември, неделя:
 
• Защо седенето ни убива по-бързо от пушенето? Специалисти в студиото ще съветват зрителите как да го избягват ефективно, докато работят, и как едновременно с това да увеличат продуктивността си. 
• Какво представляват революционните дезодорирани бонбони, които се произвеждат у нас.
• В рубриката „Кумири” този път ще се срещнат водещият от БНТ Драго Драганов и емблемите на българската естрада - дует „Ритон“.
 


ИЗБРАНО