Седмична кулинарна терапия със Сара Молтън

30 октомври 2014 | 16:27 Дачев
Мрачното почти зимно време не ни настройва прекалено жизнерадостно. Но имаме шанс да повдигнем настроението си, заемайки се с нещо колкото успокоително, толкова и полезно - а именно вечерята на семейството.
 
Доброто старо домашно готвене действа като антидепресант. Тук не говорим за изтънчени гурме изпълнения, които първо трябва да приготвим, а после и да снимаме артистично и да качим в социалната мрежа. Става въпрос за доста по-успешна форма на социализиране с домашните - пиле с наденички например. Не ви трябват специални умения или скъпи прибори и уреди, достатъчно е желанието да приготвите нещо вкусно. 
 
Тази седмица Сара предлага находчиви и интересни рецепти си пиле - освен споменатия дует с наденичките има и филе в японска панировка както и по-изискана рецепта със сос джинджифил. Както казва самата Сара – „пилешкото позволява разнообразие, достъпно е и всички го обичат”.
 
Пък и общо взето няма какво да му сбъркаме - бихме добавили ние.
 
"Какво да вечеряме със Сара" се излъчва по Фиеста ТВ в делничните дни (от 11, 17 и 21:30 ч.).


ИЗБРАНО