„Лека нощ, деца“ ще представи песните от Детска Евровизия

24 октомври 2014 | 16:24 Дачев
В 16 издания на любимото детско предаване на БНТ1 „Лека нощ, деца“ ще бъдат представени всички песни, участващи в Детската „Евровизия“ 2014.
 
Стартът ще бъде даден с българските участници в надпреварата на 27 октомври, когато зрителите ще могат да видят невероятното изпълнение на Крисия, Хасан и Ибрахим на песента „Планетата на децата“. 
 
На 15 ноември в Малта тримата ще се състезават с още 15 участници от Европа, чиито песни ще бъдат излъчени в ефира на БНТ1 по азбучен ред.
 
* * * * * * *
 
Днес Крисия, която трогна България с таланта си и обедини две големи медии – БНТ и bTV, за да участва в конкурса, е специален гост в публицистичното предаване „Още от деня с Димитър Цонев“ (18:30 - 19:10 ч.)
 
* * * * * * *

Две седмици, след като бе представена пред публика, песента, в чието създаване участва и самата 10-годишна певица, вече се превърна в хит. „Планетата на децата“ е съвместен продукт на Слави Трифонов, Евгени Димитров – Маестрото и Ивайло Вълчев. Хасан и Ибрахим акомпанират на Крисия на два рояла, а в инструментала се включва и Плевенската филхармония под диригентството на Йордан Дафов.
 
Клипът на песента и специално създадената Facebook страница – Krisia,Hasan&Ibrahim, вече се радват на огромен интерес от страна на феновете, които се включиха в популяризирането на видеото в социалните мрежи и следят всяка стъпка на Крисия до финалния концерт в Малта.
 
БНТ ще излъчи на живо от Валета (столицата на Малта) финала на Детската „Евровизия“ 2014 на 15 ноември от 20:00 часа, а събитията около престоя и участието на Криси, Хасан и Ибрахим ще бъдат проследени отблизо от водещата Петя Дикова, която ще изпраща специални материали за bTV. 
 


ИЗБРАНО