X Factor утре: обзор в аванс, изключително ”Je t’aime”

22 септември 2014 | 14:26 Дачев
Църковен певец и фен на Кончита Вурст се качват на сцената; феноменално изпълнения на "Je t’aime" вкарва Любо и Заки в непримирим спор

Музикалното шоу "X Factor" се излъчва във вторник и четвъртък от 22 ч. в едночасови епизоди.



 
Във вторник вечер от 22 ч. църковен певец ще изненада журито на X Factor с интересен музикален вкус и опит. 
Методи Андонов ще сподели, че харесва пеенето в храма и съжалява, че неговите връстници не разбират духовната страна. Това няма да му попречи да заложи на рап изпълнение, в което няма да липсва типичния за музиката текст. 
 
На сцената ще се появи и почитател на провокативната Кончита Вурст, който/която спечели Евровизия и световна популярност с песента "Rise like a Phoenix".
Артистичното изпълнение на Маломир Ингилизов ще се окаже един мини спектакъл, впечатляващ за едни и прекален за други. Кои членове на журито ще подкрепят 15-годишния имитатор на Кончита и кои ще изкажат откровена критика, зрителите ще разберат утре вечер от 22:00 ч. по Нова ТВ.
 
Невероятните гласове на някои от кандидатите ще докажат, че за таланта няма възраст и граници. 14-годишната Мария Гугушева ще покаже как една от най-чувствените песни ("Je t’aime", Lara Fabian) може да огласи шоуто с помощта на едно малко момиче.
Силното изпълнение обаче ще постави Любо и Заки на двата полюса, противопоставяйки ги в истински спор. Различните аргументи ще продължат да се стрелкат до края на вечерта, в която съдиите ще остават непреклонни в различния поглед към някои участници. 
 
В новия епизод ще видим и обещаващо завръщане на сцената след дълго прекъсване, както и „най-странната интерпретация“ на Queen.


ИЗБРАНО