ВИП Брадър днес: обзор в аванс

22 септември 2014 | 14:11 Дачев
Часът на истината настъпи: тази вечер, 22 септември 2014, предстоят първите номинации за изгонване от къщата
 
Въздухът в Къщата на ВИП Брадър 6 е загрят от напрежение - непристойно поведение, излишни претенции, саботаж на мисии и стратегическо планиране определят номинираните за изгонване съквартиранти.
 
Евгени Минчев и Камелия Воче говорят с всекиго поотделно и се опитват да го привлекат на своя страна. Минчев се ползва с доста привилегии, включително имунитет, но за пореден път саботира мисия. Този път това доведе до орязан бюджет на съквартирантите и те разполагат само с 300 лева за седмица. Това доведе и до вътрешен скандал в "Политбюро" - Йорданка Христова се скара на Евгени, който пък я нарече „комунистическа певица“.
 
Действията на Зорница Линдарева са противоречиви: въпреки думите си от своята видеовизитка, тя разговаря със съпруга на Жени Калканджиева насаме и късно през нощта, дори "пуска ръце" на Наско Месечков и Мартин Мартинов - съквартирантите се оплакват постоянно. Зорница е пияна през повечето време и не се впечатлява от забележките и коментарите на останалите, твърдят продуцентите...

* * * * * * * *
 
Тази вечер, в ролята на "Домсъвет" ще влязат Маги Халваджиян, Венета Райкова, Никол Станкулова и Славена Вътова („Мис Черно море“ 2005 и "Мис България" 2006, модел в модната агенция на Жени Калканджиева).

ВИП Брадър се радва на "тотално излъчване" в праймтайм (от 20 ч.):
- в национален ефир с две live издания, понеделник 3 часа и сряда 2 часа;
- дневни епизоди по 1 час във вторник, четвъртък и петък;
- коментарно токшоу 1 час ("Голямата уста") в петък, 22 - 23 ч.;
- по 1 час и половина "на живо" всеки делник следобед от 14:30 ч. чрез "дома на турските сериали" Diema Family (кабел и ефир "+1", т.е. със закъснение от един час).

В събота и неделя ВИП Брадър почива.



ИЗБРАНО