Райна Кабаиванска при Диков

21 септември 2014 | 15:51 Дачев
ДИКOFF от 16:00 до 19:00 в неделя в ефира на Нова телевизия.

Стажанта отново напомня на министрите, че те са служители на народа. За да не го забравят, и този път той е един от малцината, задаващи неудобните въпроси. 
Стажанта отиде и на препитването на двете кандидатки за един от най-важните постове в държавата – този на председателя на Върховния касационен съд. Какво ги попита и какво отговориха те – тази неделя в ДИКOFF.
 
Едно нетипично интервю с бизнесмена и издател Мартин Захариев. Ще го видим ли отново в качеството му на народен представител, как изглежда властта отвътре, какво е състоянието на българските медии и как Лили Иванова попадна в първия брой на мъжката библия „Плейбой”.
 
Тази седмица в рубриката „Миролюба Бенатова представя” зрителите на Нова ще могат да видят последната част на поредицата за модерните трансформации. Кой е носителят на „Гинес” за най-много обици по тялото. Или как един скромен компютърен специалист от Дортмунд се превръща в световноизвестна атракция.
 
След огромния интерес и отзвук, който предизвика най-откровеното интервю на Стефан Данаилов, ДИКOFF предлага още една възможност за среща с любимия актьор. Какво не видяхте? Късчета мъдрост от Ламбо.
 
* * * * * * *

Райна Кабаиванска – истинската.
Смело може да се заяви, че такова интервю с оперната прима не е правено. Толкова искрена и разкрепостена едва ли сте я виждали.

Истории от кухнята на операта, истории по-големи от живота. Специално интервю на Сашо Диков с целунатата от Господ Райна Кабаиванска, която преди две седмици бе и в студиото на Светослав Иванов по bTV.
 


ИЗБРАНО