„Гласът на България” с миниконцерт в метрото преди старта

18 септември 2014 | 13:45 Дачев
Нов елемент в шоуто ще изненада треньорите и зрителите на 21 септември
 
С атрактивен флаш моб в метрото вчера, участници от изминалите сезони на "Гласът на България" поздравиха софиянци с техния празник 17 септември.
 
Тодор Георгиев (участник и в "Африка: звездите сигурно са полудели"), Христо Младенов и Васил Чергов представиха авторските си проекти, а новината на вечерта бе, че гласовитата Вася Попова заминава съвсем скоро за Бъркли, където е приета да учи.
 
Песни на Бионсе, Майкъл Джексън и още куп изпълнители бяха представени на атрактивното шоу в тунелите на софийския метрополитен от най-запомнящите се участници в предишните два сезона (2011 и 2013 г.).
 
Атрактивното подземно шоу бе подготовка за старта на единствения риалити формат у нас, в който само гласът има значение.
 
* * * * * * *
 
„Гласът на България” започва в два поредни дни - неделя, 21 септември от 20:00 ч. и понеделник, 22 септември също от 20 ч.
 
Още в първи епизод ще има изненада за треньорите и зрителите пред малкия екран. Това, което ще се случи на сцената, не просто ще провокира Десислава, Миро, Наско и Орлин, но в известна степен ще ги предизвика и обърка. 
 
Става въпрос за въвеждането на нов елемент в „Гласът на България”, който умело е запазен до последния момент в дълбока тайна от екипа на шоуто.
 
Мартен Роберто, водещ:
„Мисля, че това ще бъде сезонът с най-силните певци, които до този момент сме виждали. Има много интересни лица, а още в първи епизод ще видим и участник, който има вече изградена музикална кариера у нас” – това са само част от тайните, обвили третия сезон, които днес водещият разкри в разговора си (10 мин.) с водещите на „Преди обед” днес.
 
В шоуто се очакват интересни и често пъти напрегнати моменти, а снимките ще завдършат броени часове преди старта в ефир. В момента екипът работи трескаво по заснемане на т.нар „битки”, в които участниците в отборите се изправят един срещу друг, за да се преборят за оставането си.
 
Още в първия снимачен ден летвата бе вдигната високо от първата двойка, изляза на ринга - и това е било само първото от поредицата тежки решения, които треньорите е трябвало да вземат.
 
Някои от изпълненията на участниците са оставили менторите безмълвни и провокират истинска борба между 4-те основни фигури във формата.
Пленени от показаното на ринга, треньорите са се преборили за още уникални гласове за своя отбор, но са и успели да променят съдбата на част от участниците.
 


ИЗБРАНО