„Здравей, България”: Румен Бахов от БНТ отива в Нова

7 септември 2014 | 16:33 Дачев
Гергана Малкоданска и Румен Бахов се присъединяват към сутрешния блок

От 8 септември 2014, предаванията на Нова ТВ откриват сезона с нови лица и нови правила.
 
„На кафе” открива сезона на открито, новости в 9-тия сезон на играта „Сделка или не”
 
* * * * * * *
 
Здравей, България” (6:20 - 9:30 ч. ), сезон 15
 
Семейството на сутрешния блок се увеличава с две нови попълнения – „абсурдният” Румен Бахов и чаровната Гергана Малкоданска.
Двамата се присъединяват към утвърдения вече отбор на предаването: титулярите Ани Цолова и Виктор Николаев, водещият на минутите след 9.00 ч. Павел Владимиров и лицето на новинарските емисии Невена Василева.
 
Царят на абсурда – така наричат Румен Бахов, когото зрителите познават от ефира на БНТ2 с авторското седмично предаване "Абсурдите", което бе на екран два сезона (2012 - 25 юни 2014 г.), и от ефира на БНТ1 с рубриката „Световното в България с Румен Бахов” (юни 2014 г.).
 
В „Здравей, България” той ще представя авторската си рубрика „Пълен абсурд”, в която истории от истинския живот изглеждат извън всякаква логика, като от филмов сценарий. Комичния и провокативен прочит на Румен Бахов ще можете да гледате всяка седмица.
 
В противовес на абсурда ще бъде красотата – чаровната Гергана Малкоданска, която зрителите на Нова са виждали в ролята на репортер на ВИП Новините и като водещ на "Студио VIP" (февруари - юли 2014), се връща към първото си призвание.

Един от най-актуалните модели у нас става постоянното лице на прогнозата за времето в "Здравей, България" - на мястото на Никол Станкулова, която (заедно с Деси Банова и Иво Андреев) продължава да води времето в "Новините на Нова".
 
* * * * * * *
 
На кафе” (9:30 - 11:30 ч. ), сезон 11
 
Откриване на открито – така ще постави началото на новия сезон женското предаване. Водещата Гала ще посрещне своите зрители не от студиото в Нови Хан, а на живо от бул. Витоша.  
 
На пъпа на София, екипът на предаването ще изпие първото си за новия сезон кафе. На гости, буквално по пантофи, ще пристигне семейството на Памбос, което живее именно на софийския булевард. Весела Тотева ще представи най-новата си есенна колекция, а Зейнеб първа ще надникне в образцовия дом на VIP Brother, чиито врати ще отворят на 15-ти септември. 
 
Балет, улични танцьори, арт изпълнения и много други изненади ще пренесат духа на уличното изкуство в ефира на Нова и ще отбележат откриването на новия сезон. А всички почитатели на „На кафе” ще могат да гледат предаването не само от телевизионния екран, но и като отидат директно на бул. Витоша и се присъединят към празника. 
 
* * * * * * * *
 
Сделка или не” (18:00 - 19:00 ч.), сезон 9
 
Нов сезон – ново студио – нови правила – нови обрати. 
Така се завръща Румен Луканов с новия сезон на играта.
 
Своите първи участници водещият ще посрещне в напълно обновено студио, където ги очакват нови правила и неочаквани изненади. Какви ще бъдат предложенията на банкера и дали няма да срещнем сериозни трудности в разпознаването на неговия образ? 
 
Кои ще бъдат първите късметлии, които ще опитат своя шанс за 100 000 лв. или за още по-големи печалби? Какво ново-старо, очаквано и неочаквано в деветия сезон на играта? Отговорите – от утре, всеки делничен ден.
 
* * * * * * * *
 
От утре начало на сезона ще поставят и симпатягите от "Бон Апети" Лора и Стоян със сезон 5 (11:30 - 12:00 ч.), както и неподражаемите Димитър Рачков и Васил Василев-Зуека в "Господари на ефира" със сезон 12 (23:00 - 23:30 ч.).
 


ИЗБРАНО