CITY TV споделя снимки от социалните мрежи директно в ефир

27 август 2014 | 13:44 Дачев
#спесен по CITY TV - музикалната телевизия за първи път споделя снимки на потребители
 
Снимковото приложение-игра влиза от социалните мрежи директно в тв ефира. Разработката е специално за турнето "Coca-Cola Happy Energy Tour" - като партньор на музикалното събитие, телевизията участва с много активности на всички концерти.
 
Играта със споделянето на потребителски снимки стартира днес и не е правена в България до момента.
Всеки делничен ден между 17:00 и 17:30 зрителите на CITY TV ще могат да видят собствените си снимки, обработени и качени в социалното приложение за снимки в тв ефира, като им поставят хаштаг #спесен.
 
Присъствието на още един хаштаг - #diamondcircle - пък може да донесе на фотографа на снимката достъп до най-желаното място по време на последния концерт от турнето – диамантния кръг.
Тази година той е още по-специален, защото се намира на самата сцена и в непосредствена близост до звездните изпълнители.
 
* * * * * * *
 
Финалът на мащабното музикално турне ще бъде на 14 септември в София на площад Батенберг, където към звездния състав на турнето ще се присъедини и световната музикална сензация Джеймс Артър. Талантливата британска звезда пристига за първи път в България.
Изпълнителят на „Impossible“ предизвика истински фурор сред феновете с видео обръщение от личната си Facebook страница: „Елате да се забавлявате с мен и с още много други звезди на 5-годишнината на Coca-Cola Happy Energy Tour на 14 септември в София!“. 
 
Победителите от виртуалната игра на CITY TV ще се теглят с томбола на случаен принцип, а имената им ще се публикуват на 1 септември на www.city.bg.
 
Достъпът до всички концерти е безплатен.


ИЗБРАНО