„Бон Апети” отново в Нова телевизия

20 август 2014 | 13:15 Дачев
Този септември „Бон Апети” с Лора и Стоян се завръща "у дома" си – чаровният кулинарен тандем отново ще забърква най-вкусните предложения в ефира на Нова ТВ
 
Това изненадващо съобщение бе направено току-що от самата телевизия.
 
След като първият телевизионен дебют на двамата водещи беше именно в тази медия, в новия сезон те отново ще доказват кулинарните си способности там. Верни на стила си, водещите ще предлагат на зрителите и ценителите-кулинари истинско пътешествие в света на готвенето. Те ще проследяват всяка стъпка от пълноценното кулинарно изживяване – от купуването на продуктите през приготвянето на ястието и задължителните експерименти в кухнята до естетичното поднасяне на храната и споделянето ѝ с приятна компания.
 
Пожеланието "Бон Апети" ("добър апетит!") обаче няма да звучи само от телевизионния екран. Със старта на новия сезон в една рецепта ще се забъркат телевизия, интернет и социални медии - по характерен начин, с щипка експеримент, креативност и добро настроение.
 
Екипът на предаването ще предложи още изненади и новини в новия 5-ти сезон.
Продуцент е фирмата „Бон Нет“.
 
* * * * * * *
 
В началото на тази година Нова телевизия прекрати кулинарното шоу под претекст, че ще пусне "изцяло ново кулинарно предаване, чиято концепция предвижда по-голяма синергия между телевизия, интернет и социални медии".

Такова ново предаване така и не се появи след спирането на "Бон Апети" на 17 януари. Вместо него, тръгнаха последователно две турски сапунки - повторение на "Цвете от Изтока" (до 31 март) и излъчената преди това от bTV "До последен дъх" (до 1 юли).

На 3 февруари шоуто вече бе в ефира на bTV, където през целия пролетен сезон вървя заедно с конкурентното шоу на Иван Звездев. От средата на март те размениха местата си ("Бон апети" от следобед мина сутрин в 11:30 и обратно, "Кухнята на Звездев" от сутрин отиде следобед в 16:30 ч.).

От 23 юни обаче, "Бон апети" загуби националния ефир и отиде в кабелната "bTV Lady", където върви и до днес, всеки делничен ден от 09:30 ч.
"Кухнята на Звездев" успя да задържи само неделя рано сутрин (06:30 ч.) за себе си по bTV, с повторение в понеделник по същото време, като основните излъчвания също са по bTV Lady от 9 ч.

По този начин, в момента по bTV Lady вървят две кулинарни предавания едно след друго, от 9 и от 9:30 ч.


ИЗБРАНО