”Криминални истории” 10 и ”Прелюбодейци” 14 по CBS Reality

15 август 2014 | 10:48 Дачев
Криминални истории“ се насочва към брутални и шокиращи криминални случаи, за да покаже истината, скрита зад спекулациите и световните заглавия. 
Този увлекателен сериал ще ви направи свидетели на разследването през очите и умовете на най-въвлечените в процеса на разследване. 
 
По-късно през септември 2014, водещият Кларк Гейбъл III и неговият екип от частни детективи се завръщат с нов сезон на „Прелюбодейци“, в който ще залавят неверни партньори на местопрестъплението.
Всеки момент прехвърчат искри и се отправят юмручни удари и ругатни!
 
* * * * * * *
 
КРИМИНАЛНИ ИСТОРИИ (Сезон 10)
Всяка делнична вечер в 22:50 и 03:35 от 1-ви до 12-ти септември, с повторение всеки уикенд в 22:00
 
Този следователски сериал ще отведе зрителите зад сцената на местопрестъплението при хората, които документират разследването отблизо, докрай и лично – на филм, хартия или лента. Полицейските служители, семействата и приятелите на жертвите, адвокатите на защитата и прокурорите споделят своите спомени за престъпления и техните последици. Тези сведения от първа ръка, в съчетание с драматичните възпроизводства на събитията, новинарските хроники, клипове и снимки, очертават подробно картината на жестоката истина.
 
В сезон 10 ще станем свидетели на смразяващите истории на серийни убийци, убийци-подражатели и убийства, извършени от ученици-неудачници.
 
ПРЕЛЮБОДЕЙЦИ (Сезон 14)
Всяка делнична вечер в 22:00 и 02:40 от 22-ри септември с продължение следващия месец и повторения всеки уикенд в 00:30
 
Представен от Кларк Гейбъл III – правнук на легендарната покойна звезда от „Отнесени от вихъра“, „Прелюбодейци“ доказва, че не съществува място в целите Съединени щати, където биха могли да се скрият неверните, преситени от удоволствия партньори на ревнивите съпруги, съпрузи, приятели и приятелки. 
 
Екипът от частни детективи на „Прелюбодейци“, въоръжен със скрити камери за наблюдение, заснема на лента всички скандални подвизи на креватните акробати, преди да ги покаже на своите клиенти - пренебрегнатата половинка. Никой – от съпруга, който прави с голите си модели неща извън изкуството, до съпругата – треньорка по йога, споделяща изумителни техники със своите ученици, не може да отрече доказателствата, представени в сериала.
 
Нека скандалните любовни триъгълници да започнат!
 


ИЗБРАНО