Радостина, Иванка и Симона са новите спортни талисмани

4 юли 2014 | 07:42 Дачев
Христо Николов, Любо Ганев и Йордан Лечков наградиха новите носителки на титлата „Мис национален отбор“
 
На пищна церемония снощи в Rainbow Plaza в София бяха избрани новите носителки на титлатa “Мис национален отбор“.
Талисмани на националните отбори по футбол, волейбол и баскетбол станаха съответно Радостина Тодорова, Иванка Запрянова и Симона Димитрова. 
 
Трите красавици със сълзи на очи приеха короните и не скриха радостта и гордостта, че ще придружават българските състезатели на всички техни изяви през следващите две години.
 
* * * * * * *
 
Докато момичетата дефилираха в три тоалета под звуците на изпълненията на Елица и Стунджи, VenZy и Миро, десетчленното жури имаше нелеката задача да оценява красотата, талантите и представянето на момичетата.
Гласуването на журито единодушно излъчи трите победителки, които бяха наградени от едни от най-известните български спортисти. 
 
Наскоро избраният за капитан на националите по баскетбол Христо Николов - Гларуса пръв поднесе своите поздравления на прелестната бивша атлетка Симона Димитрова, която пое задачата да стои неотлъчно до българските баскетболисти като техен талисман.
 
Великанът Любо Ганев връчи короната на фаталната червенокоса каскадьорка Иванка Запрянова, която съвсем скоро ще трябва да използва всичко научено по време на тренировъчния лагер и да подкрепи момчетата на предстоящия шампионат по волейбол в Полша.
 
Легендата Йордан Лечков зарадва Радостина Тодорова с титлата, която  още утре ще се впусне в ритъма на самбата, защото лети за бразилската столица Рио де Жанейро, за да заеме своето място сред хилядите фенове на най-популярната в света игра.

* * * * * * *

В столицата БНТ1 е лидер по гледаемост на прякото излъчване на церемонията според данните на агенция ГАРБ. Шоуто е привлякло интереса на хората на възраст 18-49 години (вж. приложените графики).
 
Малко след награждаването, новите талисмани гостуваха в шоуто на БНТ1 „Футбол, самба и Мис Национален отбор”, където разказаха повече за себе си.
Радостина, "Мис Футбол" призна, че не е очаквала тази победа и затова и куфарът ѝ за Бразилия все още не е готов.
 
* * * * * * *
 
В късното шоу „Футбол, самба и Мис Национален отбор” тази вечер зрителите ще видят Донна - българската певица, чийто клип към песента "Fade Away" бе излъчен по MTV (Бразилия).
 
Освен любовта към музиката, Донна е страстен почитател и на Световното първенство по футбол.
 


ИЗБРАНО