Риалити: „24 часа в отделението за спешна помощ” сезон 3

23 април 2014 | 10:10 Дачев
На 1 май 2014 от 23:00 часа TLC стартира излъчването на третия още по-завладяващ сезон на поредицата „24 часа в отделението за спешна помощ” ("24 Hours in A&E")
 
Новите епизоди предоставят на зрителите безпрецедентен достъп до едно от най-натоварените британски отделения за спешна помощ – това в болницата на Кралския колеж (King's College Hospital) в Лондон.
 
91 камери с висока резолюция следят изключително важната работа на екипа и предлагат още по-интимен достъп до всички кътчета на отделението.
 
* * * * * * *
 
Във всеки епизод - пациенти, пристигнали в отделението в рамките на едно денонощие.
Поредицата показва радостта и мъката на пациентите и техните семейства, както и работата и професионализма на персонала в отделението за спешна помощ. От животозастрашаващи травми до смущаващи инциденти, „24 часа в отделението за спешна помощ” представя интимен, вълнуващ и понякога забавен поглед към живота на британските лекари.
 
Болницата на Кралския колеж в Лондон лекува представители на различни общности. Камерите заснемат дългите часове на близки и роднини, прекарани в чакане. Хора от всички социални прослойки стоят рамо до рамо, споделяйки добрите и лошите новини за здравето на близките си. Зрителите ще минат през стаите на медицинските сестри и ще чуят историите на болничния персонал в отделението за спешна помощ.

* * * * * * *
 
„Не сме се замисляли да сменяме мястото на снимките. Болницата на Кралския колеж в Лондон е един от най-големите травматологични центрове във Великобритания. Зрителите имат възможността да наблюдават много от най-сериозните случаи в страната. Ще се сблъскат професионализма и всеотдайността на лекарите, запечатан от обективите на камерите.

За две години условията се промениха и през третия сезон на поредицата размерът на спешните помещения в лечебното отделение се удвои от 5 на 10 отделения. В новите серии ще видим дали това ще се отрази на работата на персонала” - коментира Том Макдоналд, изпълнителен продуцент на риалити формата.
 


ИЗБРАНО