Голям финал на „Най-хубавите години от нашия живот”

19 март 2014 | 12:49 Дачев
Ще видим Грег Банис от легендарната група “Hot Chocolate”

Голямата диско звезда Грег Банис от легендарната група “Hot Chocolate” реши да се включи в голямата битка на десетилетията в „Най-хубавите години от нашия живот

Британецът, който дълги години бе вокалист на световноизвестната група, ще изпълни един от най-големите й хитове - “Sexy Thing”. Това е песента, която 30 години е в Топ 10 на най-слушаните в света.
 
Тази събота, 22 март от 20:30 часа по БНТ1 ще станем свидетели на дългоочакваната развръзка в последния епизод 12.
Едно срещу друго се изправят десетилетията на 80-те и 90-те години.

* * * * * * *

Британецът, който дълги години бе вокалист на световноизвестната група Hot Chocolate, ще изпълни един от най-големите й хитове - “Sexy Thing”. Това е песента, която 30 години е в Топ 10 на най-слушаните в света.
 
Финалът, който ще продължи час и половина, обещава блясък и незабравимо шоу.
 
Водещият Владо Пенев и неговите асистенти Александър Сано, Анастасия Неделчева и Рая Белева за пореден път ще посрещнат българските звезди, които ще защитават честта на състезаващите се години. 
 
„Фондацията”, в чийто състав влизат Кирил Маричков („Щурците”), Иван Лечев (ФСБ), Дони, Славчо Николов от (БТР) и Венко Пиромански („Те” ) ще представят музиката и от двете десетилетия. 
На сцената ще се появят още Богдана Карадочева, Камелия Тодорова, Звезди от „Ахат”, Наско от БТР и Дичо.
 
В рубриката „Шампиони” специални гости са Илиана и Наско Сиракови. Те си спомнят с вълнение големите си спортните успехи в художествената гимнастика и футбола, докато на екрана зад тях се излъчват архивни кадри от паметните моменти.
 
Зрителите ще видят култовите коли на 80-те и 90-те години – „Волга Газ 24”, и „Мерцедес”. Сано отново ще се погрижи на сцената да се появят и емблематичните за тези десетилетия предмети – крем „Виетнамско чудо”, тетрадка с футболни отбори от в. „Старт”, електронна игра „Ну, погоди” и лексикон.
 
На финала по нестандартен начин ще бъде демонстрирано как е живял българинът през 80-те и 90-те години. Това е причината на сцената да се качат две обикновени семейства – и двете Иванови. 
 
* * * * * * *

Зрителите могат да участват в онлайн анкетата в официалния сайт на телевизията, както и във Фейсбук страницата на шоуто.
Участниците в допитването ще трябва да познаят десетилетието-победител.

Наградата за първите 10 души, избрани на лотариен принцип, е покана за заключителното парти на формата и лична среща с неговите звезди.



ИЗБРАНО