”Анатомията на Грей” - премиерен сезон 10

5 март 2014 | 14:31 Дачев
Премиерите на FOX Live през април 2014 г.
 
Имало едно време – сезон 3
от 7 април, всеки понеделник, в 20:55 часа
премиера за България
 
Майсторите разказвачи Едуард Китсис и Адам Хоровиц („Изгубени”, „Трон: Заветът”) ни канят да последваме Ема Суон, Снежанка, Чаровния принц, Румпелстилскин, капитан Хук и злата кралица Реджина, които ще преминат с кораба си през портала, за да се опитат да стигнат до света на приказките и да спасят Хенри. Но страната на приказките не е такава, каквато я помнят и за да изпълнят мисията си, нашите герои трябва да се изправят срещу по-могъщ противник от Тъмния. Какво иска Питър Пан от Хенри? Дали героите ще загърбят различията и ще работят заедно? Дали Аурора, Мулан и принц Филип ще помогнат на Нийл да оздравее, за да го върнат при семейството му? Ще ви запознаем с нови приказни герои и ще се върнем към стари познати. Затова мислете за нещо хубаво, защото Невърленд ще бъде трескав сън, от който няма събуждане.
Ема, Мери Маргарет, Дейвид, Реджина, г-н Голд и Хук пристигат в приказното царство, където ги посреща пасаж недружелюбни русалки, които заплашват да прекъснат търсенето им, преди да е започнало. Хенри трябва да избяга от Изгубените момчета заедно с още един беглец от плена на Питър Пан. Нийл, който се възстановява от раните си, пътува през омагьосаната гора с Мулан, за да научи съдбата на Ема и Хенри.
 
Джинифър Гудуин като Мери Маргарет Бланчард / Снежанка
Дженифър Морисън като Ема Суон
Робърт Карлайл като Румпелстилскин / Г-н Голд
Лана Парила като злата кралица / Реджина Милс
Джош Далас като Чаровния принц / Дейвид Нолън
Джаред Гилмор като Хенри Милс
Емили де Равин като Красавицата
Майкъл Реймънд-Джеймс като Белфайър / Нийл Касиди
Колин О’Донахю като Хук
 
Анатомията на Грей – сезон 10
от 24 април, всеки четвъртък, в 20:55 часа
премиера за България
 
Носител на „Златен глобус” за най-добър драматичен сериал през 2007 г. и номиниран за много награди „Еми”, в това число за драматичен сериал, „Анатомията на Грей” се счита за една от най-добрите телевизионни драми на всички времена. Медицинската продукция, която навлиза в десетия си сезон, проследява личния и професионален живот на група лекари от мемориална болница „Грей Слоун”, които се борят за живота на пациентите си и осмислят връзките помежду си.
 
Лекарите от „Грей Слоун” са изправени пред опустошението, оставено от бурята. Пострадали спасители и граждани от гигантско свлачище в Сиатъл са откарани в болницата и спешното отделение се препълва. Мередит е изправена пред трудно решение, което ще се отрази на живота на неин любим човек, Кали е разтърсена от предателството на Аризона, а животът на Ричард е в голяма опасност.
 
Елън Помпео като Мередит Грей
Патрик Демпси като Дерек Шепърд
Сандра Оу като Кристина Янг
Джъстин Чеймбърс като Алекс Карев
Чандра Уилсън като Миранда Бейли
Джеймс Пикънс-младши като Ричард Уебър
Сара Рамирес като Кали Торес
Кевин Маккид като Оуен Хънт
Джесика Кепшоу като Аризона Робинс
Джеси Уилямс като Джаксън Ейвъри
Сара Дрю като Ейприл Кепнър
Камила Лъдингтън като Джо Уилсън
Гайъс Чарлс като Шейн Рос
Джерика Хинтън като Стефани Едуардс
Теса Ферер като Лея Мърфи
 
Обратно в играта
от 15 април, всеки вторник, в 20:55 часа
премиера за България
 
Тери Ганън Джуниър, е известна състезателка по софтбол, докато животът не й поднася няколко изненадващи паса и синът й Дани не се нанася при отчуждения й баща Тери – Старши, познат още като „Оръдието” -  твърдоглав, наливащ се с бира бивш спортист. Дани иска да играе в Малката лига, но когато той и още няколко некоординирани ентусиасти не успяват да влязат в отбора, Тери и един неин приятел създават отбор за отхвърлените деца, а Тери влиза в ролята на тяхна треньорка.
 
Джеймс Каан в ролята на Тери Ганън Старши - Оръдието
Маги Лоусън в ролята на Тери Ганън Джуниър
Бенджамин Колдайк в ролята на Дик Слингбау 
Грифин Глък в ролята на Дани Ганън 
Ленора Кричлоу в ролята на Джиджи Фернандес - Лъвет 
 
Бъди мъж (риалити)
от 24 април, от понеделник до петък, в 13:35 часа
премиера за България
 
От десетилетията жените се борят със зъби и маникюр за равноправие и независимост, но как се отразява това на мъжа от 21-ви век? 
Все повече мъже избират да живеят при родителите си възможно най-дълго, неуверени и объркани какво точно искат жените,  но тази поредица е тук, за да им помогне. От 30-годишни девственици и любители на компютърните игри до мамини синчета и „Стар Трек” маниаци – поредицата Бъди мъж помага на различни безнадеждни британци да се превърнат в истински мъже. 
 
Всеки епизод проследява по един тъжен, нещастен мъж, който преминава трансформация, която да промени живота му и да извади на бял свят скритият в него герой. Водещата Оливия Лий стои до всеки кандидат, докато се опитва да разкрие скрития му потенциал, хвърляйки го в неизвестното – независимо дали става въпрос за това да бъде принуден да говори с група секси, привлекателни жени или да бъде изваден от ежедневието си, за да се потопи в динамичния, пропит с тестостерон „мъжки свят”. 
 
Всичко това ще бъде шок за нашия герой, но ще му помогне да придобие увереност, каквато не е претежавал досега. С помощта на психоложката на предаването Анджула Мутанда и невероятната стилистка Джема Шепард Бъди мъж ще стигне до най-дълбоките кътчета на характера на участника и после ще го пресъздаде отново. В края на седмицата Оливия има една последна изненада за всеки участник, преди да го изпрати към новия му живот – любовна среща!  
Сред кандидатите, отчаяно нуждаещи се от помощ има фермер, който предпочита да бъде на полето, отколкото сред хора; учен, който се опитва да преживее загубата на любимата си, която го е изоставила и инженер, който въстава срещу желанието на семейството му да сключи уреден брак. 
 
Това е едно емоционално, забавно, стоплящо сърцето пътешествие. Въпросът е дали момчетата ще се справят с предизвикателството и ще станат мъже? 
 
Жабокът принц (риалити) – сезон 2
от 20 април, всяка неделя, в 21:00 часа
премиера за България
 
Четирима необвързани аристократи напускат кралствата си и отпътуват за Остин, Тексас, в търсене на своите американски принцеси, но дали приказката ще се превърне в реалност?
„Жабокът принц” се завръща с втори сезон, в който четирима изключително търсени ергени отпътуват за Тексас. Мисията им е да намерят американки, които ще ги обичат заради самите тях, а не заради кралските им титли. Те ще се движат инкогнито, ще живеят в много скромни жилища, ще се занимават с типични американски професии и ще излизат на срещи… много, много срещи, докато намерят истинската любов.
Щом принцовете ни открият половинките си, те ще им споделят цялата истина на голям, приказен бал и ще ги поканят в своите кралства. Дали американските дами ще се съгласят да заминат с тях? Дали ще се почувстват измамени и излъгани? Ще заживеят ли щастливо за вечни времена?
 


ИЗБРАНО