Йога: на Острова на блаженството с Фиеста ТВ

18 декември 2013 | 16:08 Дачев
Празниците могат да бъдат и натоварващи.  Отвсякъде бипкат светлинки и мелодии, дядо-коледовци се люшкат и поклащат, струпва се работа, пазаруване, чистене, партита… Понякога ни се иска да избягаме от всичко това. Понякога най-добре е точно това да сторим. Да си отделим половин час за нас самите. Фиеста ТВ ни предлага да се отпуснем с „Йога зона”. 

Светът се променя, технологиите се усъвършенстват, но „Йога зона” остава един спокоен остров на блаженство и хармония, пък и един от сигурните начини да разтоварите стреса. 
Упражненията са лесни за следване, може да ги практикувате със собственото си темпо и степен на гъвкавост. Успеете ли да синхронизирате движенията с дишането, значи сте направили крачка към по-добрия живот. 

Когато правим нещата съзнателно, даже най-рутинните и дребните, работата започва да спорú и да върви по-лесно. В добавка притокът на кислород върши чудеса за тялото и ума. 
Не е зле също така да влезем във форма преди празничното угощение, за да не ни е мъчно после.
Без излишно двоумене проснете килимчето и опитайте, на третия път може да се пристрастите. „Йога зона” е като витамин за настроение.

Програмата не е „на промоция” и не струва пари. Тя е всеки ден от 6.00, 7.00 и 8.30 сутрин, по обяд от 13.00 и 14.30 и вечер от 19.00 ч.
В почивните дни може да включите и най-обичаните си същества в „Йога за цялото семейство” от 8.30 ч.
 


ИЗБРАНО