Нови 10 сблъсъка от италианската Серия А и френската Лига 1

29 ноември 2013 | 11:07 Дачев
30 ноември и 1 – 2 декември по bTV Action и RING.BG
 
Тази събота, 30 октомври, bTV Action ще излъчи два мача от 14-ия кръг на италианската Серия А.

Първият двубой ще бъде между отборите на Парма и Болоня с начален час 19:00. Половин час по-рано ще започне коментарното студио с водещ Никола Кацаров.

Втората среща за вечерта ще започне в 21:45 часа и ще бъде между отборите на Дженоа и Торино. Коментарното студио ще бъде с начален час 21:00.

* * * * * * *
 
Италианското първенство продължава и на 1 декември, когато зрителите на bTV Action, RING.BG и потребителите на voyo.bg ще имат възможност да проследят пет срещи от 14-ия кръг.

Първата среща ще бъде между Катания и Милан и ще започне в 13:30 часа по bTV Action.

От 16:00 часа ще се излъчи и срещата Интер - Сампдория.
Със същия начален час RING.BG ще излъчи сблъсъка между Аталанта и Рома, а ексклузивно на voyo.bg футболните запалянковци ще имат възможност да проследят срещата между Киево и Ливорно. 
 
Поредният кръг на италианската Серия А ще продължи със срещата между Ювентус и Удинезе по bTV Action с начален час 19:30.

Мача от 15-ия кръг на френската Лига 1, когото зрителите на bTV Action ще могат да проследят, ще бъде между отборите на ПСЖ и Лион с начален час 22:00. Специалното коментарно студио с водещ Йордан Георгиев ще започне в 21:25 часа. 

* * * * * * *
 
В понеделник, 2 декември, ще продължат мачовете от 14-я кръг на италианската Серия А.

От 20:00 часа зрителите ще имат възможност да проследят сблъсъка между Фиорентина и Верона.
Половин час по-рано ще започне коментарното студио с водещ Никола Кацаров.

Футболният ден по bTV Action ще завърши със срещата между Лацио, който се намира на осма позиция във временното класиране, и Наполи, един от лидерите - на трета позиция с 28 точки.

 


ИЗБРАНО