Две истории от ”Национална лотария”

2 октомври 2013 | 15:29 Дачев
Две дами успяха да открият надпис с печалба от 50 000 лева в билетите на Национална лотария – „Лото +“ и „Сделка или не“
 
Първата се казва Иванка Танова от Пловдив. Нейният най-щастлив ден се оказва петък 13-ти, когато случайно решава да си купи билети на Национална лотария – „Лото +“. Тя работи на бензиностанция, но в същия ден закупува своя късметлийски билет от своя колежка в родния си град. 
 
„Закупих общо два билета в този ден, от първия не спечелих нищо, но нещо ме накара да си купя още един и той се оказа печеливш“, разказва 32-годишната дама. Със спечелената сума от 50 000 лева, Иванка ще зарадва семейството си и голяма част от нея ще вложи в свое ново жилище.
 
* * * * * * *
 
Другата голяма късметлийка е Кръстина Димова от с.Градина, община Първомай. Нейното име й носи големия късмет точно на Кръстовден със знака „звезда“ на сумата от 50 000 лева върху билета „Сделка или не“.
 
„На имения ми ден пътувахме заедно с баща ми към Първомай. По пътя спряхме на бензиностанция, откъдето той купи два билета - в първия нямаше печалба, а вторият ни донесе 50 000 лева от билет „Сделка или не“, развълнувано споделя Кръстина. Тя допълва още: „Никога не съм предполагала, че ще спечеля такава голяма сума. Досега съм попадала само по малки суми. Когато видяхме цифрите на билета, се спогледахме двамата с баща ми и не бяхме сигурни дали е истина. Обадихме се по телефона и тогава се разбра, че наистина сме спечелили“. Кръстина е благодарна на Господ, че точно сега им изпраща голямата сума, която ще бъде от огромна полза за семейството й. 
 
* * * * * * *
 
"Национална лотария" се излъчва по Нова телевизия всяка събота от 19:30 ч. с повторения по Diema и по Diema Family, а билетите са „Сбъдни мечтите си и ТВ мечта, „Сделка или не“ и „Лото+.
 


ИЗБРАНО