”Черноморец” - ”Левски” по БНТ в неделя; Купата на България и ”Трето полувреме”

27 февруари 2013 | 13:41 Дачев
А група:

Българската национална телевизия ще излъчи пряко старта на пролетния полусезон от шампионата по футбол на България със срещата Черноморец-Левски от 16-ия кръг на „А” ПФГ.

Зрителите ще могат да видят мача тази неделя, 3 март, от 16:00 часа по БНТ1 и БНТ Свят.

* * * * * * *

Черноморец ще бъде предвождан от един от най - добрите треньори в България - Димитър Димитров-Херо, чиито отбор е добре сработен. През зимата в Левски се постараха да направят балансирана селекция, с която се надяват да постигнат резултатност. Сините разполагат с лидера при реализаторите Базил Де Карвальо, който ще трябва да пробие през една от най-силните защити в "А" група.

Мача ще коментира Никола Ибришимов, а репортер е Антония Близнакова. Преди срещата БНТ ще излъчи и студио, чиито старт е в 15:30 ч. Негов водещ е Радостин Любомиров, а гост-коментатор ще бъде бившият футболист и от дълги години треньор Ангел Славков.
 
В ефира на БНТ в рамките на пролетния полусезон зрителите ще могат да видят още срещите:
* ЦСКА - Черноморец (10 март, 15:45 ч)
* Черноморец – Ботев Пд (15 март, 17.00 ч.)
* Локомотив Сф – Лудогорец (31 март, 15.45 ч.)
* Левски – Берое (7 април, 16:00 ч.)
* Пирин ГД – Левски (10 април, 14:00 ч.)
*  Славия – Литекс (14 април, 15:00 ч.). 

* * * * * * * *

Купа на България:

Националната телевизия ще предава на 13 март и четвъртфиналите за Купата на България: срещите Локомотив Сф – ЦСКА на 13 март от 15:30 ч. и Левски – Литекс от 18:00 ч., както и реваншите на 3 април - ЦСКА - Локомотив Сф от 15:30 ч., и Литекс – Левски от 18:00 ч.

* * * * * * *

Обзорно футболно предавана:
 
От тази събота БНТ подновява излъчването на обзорното футболно предаване "Трето полувреме ".
В разширения времеви модул от 50 минути, всяка събота вечер, зрителите ще могат да проследят репортажи и интервюта от всички футболни срещи от "А" група и Купата на България.

"Трето полувреме" ще заложи на картината от мачовете, както и на сериозния футболен анализ на най-важните моменти от дербитата във всеки кръг.

Предаването ще се излъчва на живо и по БНТ СВЯТ, всяка събота в 21:40 часа.

Тази събота, от 22:00 ч. по БНТ СВЯТ основно място в предаването ще имат дербитата ЦСКА - Литекс и Черноморец - Левски. Зрителите ще видят репортажи и от всички останали мачове от кръга, които ще бъдат обезпечени от екипа на Продуцентски Център „Спорт” и с помощта най-добрата кореспондентска мрежа в България.

Водещ в този брой на предаването ще бъде Ивайло Ангелов, а негов гост е Владимир Манчев. 
 


ИЗБРАНО