Първите звезди в шоуто ”Като две капки вода”

18 февруари 2013 | 12:53 Дачев
Това са Диана Любенова, Милица Гладнишка, Албена Михова и Рафи
 
Шоуто, в което всички те ще влизат в кожата на световноизвестни музикални звезди, стартира на 6 март (сряда), 20:00 ч. в ефира на Нова ТВ.
 
Водещите Зуека и Рачков и журито в състав Маги Халваджиян, Хилда Казасян и Любен Дилов-син ще посрещнат осемте български звезди, които в продължение на няколко месеца ще виждаме в кожата на световноизвестни музикални икони. 
 
* * * * * * *
 
Диана Любенова – известната актриса и телевизионен водещ - признава, че влиза в шоуто заради голямото актьорско предизвикателство, но най-вече заради това, че винаги е мечтала да пее на сцена. Тя никога не се е занимавала професионално с музика, но ще се опита да впечатли журито с убедително сценично поведение. Особено харесва „черната” музика, но не крие, че слуша и много други стилове – от Мадона през хард-рок до Риана.
 
На въпроса обаче, в кого би искала да се преобрази, тя посочва, че с удоволствие би се преобразила в мъж - особено като Елвис Пресли или Симпли Ред. Първата й трансформация за рекламната визия на шоуто е като краля на попа Майкъл Джексън.
 
Милица Гладнишка – „Време е хората да разберат, че Милица е красива, грациозна и елегантна”, споделя актрисата, станала известна с ролята си на Мими от комедийния сериал „Етажна собственост”. Освен от малкия екран, част от зрителите я познават и от джаз сцената. Заедно с актьорското майсторство, Милица е учила още оперно и джаз пеене. Според нейни близки, прилича на Гена Димитрова, затова признава, че с удоволствие би се превъплътила като голямата ни оперна певица. Не би отказала обаче да се трансформира и като големите джаз певици Арета Франклин и Ела Фицджералд. Обещава да се старае изключително много, що се отнася до танците – макар да умее да прави шпагат, признава, че бързите стъпки и сложните хореографии определено ще са предизвикателство за нея.
 
Албена Михова – известна с множеството си превъплъщения от „Пълна лудница”, а така също и от театралната сцена. Може би малцина знаят, че Албена Михова има зад гърба си и музикална кариера. Определя се като „джазменка”, но има сериозен репертоар от изпълнения на рок и кънтри песни. Признава, че в „Като две капки вода” танците определено ще бъдат по-голямото предизвикателство за нея, но това, което най-много очаква от шоуто, е да се забавлява. 
 
Рафи Бохосян – най-младият участник в шоуто, но за сметка на това единственият, който вече е бил на върха на музикално телевизионно шоу. Победителят в X Factor нееднократно е доказвал, че е истинска фурия на сцената. Зрителите на Нова ТВ са го виждали в образа на Фреди Меркюри, а така също и в изпълнения на хитове на музикални звезди като Тина Търнър, Адел, Роби Уилямс, Джордж Майкъл и много други. Сега обаче, като част от шоуто „Като две капки вода”, първото му преобразяване за рекламната визия на шоуто е като... Лейди Гага. 
 
* * * * * * *
 
Като какви ще ги видим на сцената на „Като две капки вода”, колко добри имитатори са и кои ще са останалите четирима участници, ще разберем на 6 март в ефира на Нова ТВ. 
 


ИЗБРАНО