9-годишно момиче проглежда с „Предай нататък” в навечерието на Коледа

20 декември 2012 | 11:10 Дачев
Екипът на предаването показва магията на раждането - последно издание на "Предай нататък" сезон I в събота, 29 декември по bTV

В събота вечер (от 20:00 часа) предаването ще разкаже още три много емоционални и трогващи истории. 
* Първа пред камерата ще застане 6-годишната Мариела от Дупница, която наскоро е изгубила своя баща и за чиято смърт детето се обвинява. 
* Втората история е на Слави и дъщеря му Весела, която преди 5 години е изнасилена брутално от група мъже. В този момент Весела е на 20 години, бременна в осмия месец. След тази случка 20-годишното тогава момиче става неадекватно.
* И за финал, точно преди Коледа, Наталия и екипът ще сътворят едно голямо чудо за 9-годишната Цвети от село Павел, пред чиито очи са се случили поредица ужасяващи събития – първо дядото на момиченцето се самоубива, а след това приятелят на майка й разбива халба в главата й. В резултат на това събитие, Цвети загубва зрението си.
 
Как точно Наталия и екипът на предаването помогнаха в тези три трудни ситуации, на тези три почернени семейства зрителите на bTV ще видят на 22 декември от 20.00 часа.
 
* * * * * * *
 
В последното за първи сезон и за тази година издание на предаването, екипът е подготвил кратка ретропсекция на историите, излъчени от неговия старт на 5 ноември досега. Как се е променил животът на героите и как техните истории са докоснали сърцата на хиляди хора, готови да помогнат кой с каквото може. 
 
* * * * * * *
 
И не само това:
* Последната среща на екипа за тази година ще бъде с Дора, която 20 дни след смъртта на мъжа си научава, че е бременна в четвъртия месец. Голямата дъщеря на Дора – Весела, живее и работи в Германия и не успява да се прибере за погребението на баща си поради липса на пари. Сега, майка й мечтае да са заедно поне в деня на раждането на нейното братче.
 
По този начин зрителите ще станат съпричастни към появата на един нов живот.


ИЗБРАНО