„НОВО 10 + 2”, класация за модерна българска музика по БНТ2

26 октомври 2012 | 19:19 Дачев
Класация за модерна българска музика ... на различни езици

Идеята на проекта НОВО 10 + 2” е да покаже на зрителите солидна доза нови и стойностни видеоклипове на модерни български изпълнители, представени както на български, така и на други езици, предимно английски.

„НОВО 10 + 2” е класация, която ще подреждат зрителите чрез гласуване на сайта на БНТ. Тя ще се излъчва всяка последна събота на месеца от 20:45 ч. по БНТ2.

* * * * * * *

Във всяко предаване ще се излъчват 10-те клипа, според местата им от събраните проценти гласове на зрителите, както и 2 съвсем нови предложения. През следващия месец последните две песни в чарта ще отпадат, а вместо тях в гласуването ще се включват двата нови видеоклипа.

Във всяко издание на „НОВО 10 + 2”, ще има и по един специален гост, чиято песен е в класацията. Той ще разказва по-подробно за реализирането на конкретния видеоклип и за предстоящите си проекти.

Водещ е Васко Громков, познат на зрителите като ъндърграунд поет, музикант, диджей, журналист, актьор, сценарист, радио и тв-водещ. Първият гост на 27 октомври, събота, бе Теди Кацарова.



ИЗБРАНО