bTV публикува писмо с благодарност до лицата на ”Господари на ефира”

10 април 2012 | 18:29 Дачев
bTV днес публикува на уеб сайта си открито писмо до лицата на "Господари на ефира" и "Пълна лудница", с което изразява благодарността си към тях.

В писмото се казва:
"Уважаеми колеги,
 
След близо тригодишна съвместна работа с вас в качеството ви на водещи и актьори в „Господари на ефира” и „Пълна лудница”, bTV Media Group изразява огромната си благодарност за вашия талант, труд и професионализъм, които демонстрирахте във всички издания на двете предавания, излъчени в каналите на медията. 
Оценяваме много високо вашите безспорни качества, вашия ентусиазъм в работата и приноса ви към предаванията, докато се излъчваха в ефира на bTV.
 
Изразяваме искреното си съжаление, че, заради неспазване на договорните задължения на продуцентите от Global Vision спрямо bTV Media Group, вашата изява пред най-голямата аудитория от ваши почитатели – милионите зрители на bTV - беше преустановена. Искрено съжаляваме също, че, както стана ясно, всички вие сте научили за прекратяването на договора между bTV Media Group и Global Vision от пресата и не сте били предварително подготвени за тази новина.
 
Най-искрено ви пожелаваме успех в следващите ви професионални начинания и вярваме, че пътищата ни ще се пресекат отново!
 
С признателност и уважение:
Ръководството на bTV Media Group"


ИЗБРАНО