ТV » Новини


Галерия
„Часът на мама” се връща, кастинг за водещ
23 февруари 2012, 12:13
Токшоуто ще продължи да дава ценни съвети и да информира за всичко, което вълнува модерната майка. bTV обяви кастинг за водещ

Единственото българско предаване, насочено изцяло към майките - „
Часът на мама” – се завръща скоро с нов сезон по дамската телевизия bTV Lady.

„Часът на мама” ще се появи с ново лице. Желаещите да се включат в кастинга за водещ на предаването трябва да изпратят кандидатурата си по e-mail mama@btv.bg. Срокът за записване е след пет дни - вторник, 28 февруари 2012 г.
Изисквания:
- да сте млада майка
- да имате висше образование (Журналистика или НАТФИЗ)
- Да имате опит като водещ в телевизия или радио
- Да сте позитивна и любопитна
- актуални снимки (до 200 KВ) и видеоматериали с предишен опит, ако имате такива (файловете се изпращат като линк).

Екипът на изпълнителния продуцент „Супернова медия” търси нов водещ за предаването - млада майка, позитивна и любопитна личност, с опит като водещ в телевизионен или радио ефир. Изпълнителните продуценти Явор Попов и Милена Будинова са познати от документалното риалити “Такъв е животът”, чиято актуална поредица "Да бъдеш родител" в момента се излъчва всяка събота от 15 ч.

* * * * * * *

Акценти на шоуто са здраве, психология, възпитание, грижа, красота, мода, забавление, лайфстайл. „Часът на мама” ще проследи и как са се променили тенденциите в отглеждането на децата, препоръките на специалистите, както и отношението на жените към различните предизвикателства на майчинството през последните няколко години.

Зрителките отново ще имат възможността да черпят опит от личните истории, разказни от гостите в студиото. Едни от най-изтъкнатите експерти и консултанти, сред които доктори, диетолози, педиатри, психолози и стилисти, ще споделят с аудиторията най-новите идеи и разбирания в своята област.

* * * * * * *

Шоуто се излъчваше по bTV от 15 октомври 2007 г. до 28 август 2009 г. с водещи Ива Дойчинова и Богдана Трифонова, първоначално като следобедно шоу от 15:30 ч., а по-късно - от м. май 2008 г. - като сутрешно (от 10:00 ч.) предаване. От 14 септември 2009 до 25 март 2011 г. бе преформатирано на "Денят е прекрасен", а Васил Мавриков замени водещата Боги.
Активен е форумът на предаването на адрес
mama.btv.bg.

Още новини »

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ


КАТАЛОГ МЕДИЙНИ САЙТОВЕ
Агенции
Вестници
Радио
Списания
ТВ предавания
Телевизия
ДругиПърва на Дир | Днес | Лайф | Поща | Глог | Мобилна версия | Flight Mode
за реклама | обратна връзка | потребителско споразумение | добави сайт | какво ново Copyright © 2015 Dir.bg. All rights reserved.