Нощ на диското със соул и фънк нюанси в X Factor

1 декември 2015 | 10:21 Дачев
Момичетата от A.V.A пренасят поп музиката на Луната, а тенорите от Belcanto - с първа хореография на култов диско хит
 
Поп, фънк и соул ще прозвучат на сцената на X Factor довечера в "Нощта на диското". Ярки цветове, диско топки и задължителните за златните години на ретрото панталони чарлстон, ще бъдат сред арсенала на участниците.
 
Момичетата от A.V.A ще стъпят на Луната, за да я превърнат в нова музикална зона, а тенорите от Belcanto ще излязат със своята първа хореография. Четиримата мъже, които обикновено залагат на гласови данни, ще излязат от зоната на комфорт с един култов за диско музиката танц.
 
Вики ще нагорещи сцената с истински хит на Дона Съмър, а Дарина ще създаде парти атмосфера с микс от хитове на две различни десетилетия.    
 
* * * * * * *
 
„Нощта на диското изисква много настроение и танци, освен доброто вокално представяне. Изпълнителят трябва да съумее да предава позитивен заряд на публиката във всяка секунда от своя престой на сцената. Сред основните задачи на финалистите ще бъде да създадат парти настроение, в което да въвлекат и самата публика“, коментират специалистите от продукцията по време на приготовленията за днешния концерт.
 
Специалния поздрав, който Енрике Иглесиас направи към X Factor и неговите зрители, броени дни преди своя концерт в София (на 14 декември 2015 г., в зала "Арена Армеец" от 20 часа- бел.ред.), можете да видите в това видео (11 сек.). 
 
Кои са истинските повелителите на диското? Как ще се справят талантите на X Factor със своето ново амплоа? – предстои да разберем от 21 ч. по Нова телевизия.
 


ИЗБРАНО