Нов проект на Фики Стораро и Азис тръгва по ”Планета”

3 юли 2015 | 16:10 Дачев
Дългоочакваното видео към „Блокиран”, дуетната песен на двама от най-актуалните мъже в попфолка – Фики Стораро и Азис, - е вече факт и от тази вечер ще се излъчва в ефира на телевизия Планета и Планета HD. 
 
Снимките им отнели цели три дни и много подготовка, заради сцените с бой. Те били по идея на режисьора Людмил Иларионов-Люси, но безразборната размяна на юмруци между двамата певци не стояла добре на екран, а и Азис не се харесал, тъй като изглеждал доста дребен редом до мускулестия си колега. Затова всички кадри от първия снимачен ден отишли на боклука и Фики взел нещата в свои ръце.
 
Той е тренирал карате 10 години и все още продължава да се интересува от източнитe бойни изкуства, затова решил да преподаде няколко урока на партньора си по муай тай или т.нар. тайландски бокс. „Васко бързо усвои техниката и накрая вече нещата изглеждаха доста по-изчистено и естетично, а не като квартална свада - коментира изпълнителят на „БУМ”. Може би се мотивира и от излязлата снимка, от която хората решиха, че аз съм го набил. Това го подразни и го амбицира да докаже, че може да ми бъде достоен противник. Истината обаче е, че не сме се наранявали един-друг – разбитите усти в клипа всъщност са добре направен грим.”
 
Освен с окървавени лица, двамата главни герои се появяват във видеото и с ефектни татуировки. Йероглифът на врата на Фики е дело на самия Азис. „Оставих го да твори на воля върху кожата ми. Ние сме семейни приятели отдавна, аз съм израснал пред очите му, така че му се доверих напълно. А и той знае какво прави. Ето, текстът на песента например го написа за 5 минути. Ако не бях до него, докато го пишеше, щях да си помисля, че ме лъже. Музиката също е негово дело. Заглавието обаче го измислихме заедно. Избрахме „Блокиран”, защото е актуален израз от социалните мрежи, в които и двамата сме много активни”, разказва още младият Стораро.
 
Той признава, че се старае да чете всички съобщения, които получава в официалния си профил във Фейсбук и, когато има възможност, да отговаря. Така че ще очаква и там отзивите на феновете си за „Блокиран”.


ИЗБРАНО