Пилотен епизод на ”Фермер търси жена” в неделя

30 юни 2015 | 14:29 Дачев
На 5 юли след 22 ч. ще разберем кои са десетимата фермери, които ще търсят любовта във втория сезон на селскостопанското риалити
 
Нова телевизия ще излъчи пилотен епизод, в който ще ни срещне с избраните участници и тяхната история. Веднага след това на ход ще бъдат дамите – те ще могат да кандидатстват за участие в предаването, като изпратят писмо на фермера, когото са харесали най-много.
 
Потомък на опълченец, ръгбист, бивш кмет и шампион по мотоциклетизъм – така накратко могат да бъдат представени част от героите във втория сезон на „Фермер търси жена”. Житейски им истории обаче крият още много интересни и любопитни факти.
- Специалист по международно право се отказва от сложните юридически казуси, за да отглежда орехи в Долината на тракийските царе.
- Наследник на френския благородник конт дьо Фрей с гордост се грижи за 200 броя овце и 300 декара земя. 
- Предсказание на Ванга пък мотивира друг участник да се запише в предаването: след тежка раздяла, българската пророчица му казва, че любовта сама ще го намери, а правилната жена ще му дойде на крака вкъщи.
 
Оказва се, че освен любовта към фермерството и желанието да намерят своята половинка, някои от ергените споделят обща страст към музиката и силните усещания. Млад фермер е майстор на гайдата, а друг е верен рок фен и горд притежател на 5 китари. Ръгби, конен спорт, мотоциклетизъм, спортно ориентиране, бокс, тенис, футбол и волейбол са част от спортните предпочитания на участниците.
 
Всички те вече имат и ясна представа за жената, която търсят. Изискванията им варират от „душевно красива” и „луда глава” до задължителното „да не е по-висока от мен”.
 
Какво още обаче търсят у мечтаната половинка, на какво ги е научил животът и тежкият физически труд – зрителите на Нова ТВ ще разберат в края на този уикенд.


ИЗБРАНО