Предпремиера на сериала „Връзки”: актьорите обраха овации

29 май 2015 | 08:52 Дачев
Новата българска поредица тръгва на 3 юни 2015 г. по bTV и ще се излъчва в сряда, четвъртък и петък от 21:30 часа, веднага след турския сериал в праймтайма
 
Целият екип и актьорите на първата градска комедия с елементи на драма - „Връзки” - се събраха в сряда, 27 май, на специалната предпремиера на първия епизод от поредицата в кино "Cine Grand" на Сити център София.
 
Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Николай Ишков, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Илиана Лазарова и Велизар Бинев видяха резултата от труда си на голям екран и споделиха първите си впечатления с гостите. Сред първите, изказали очарованието си от интелигентния хумор, актуалния сюжет и брилянтното изпълнение бяха френският посланик у нас Гзавие дьо Кабан, певицата Белослава, красивата манекенка Даниела Серданова, представители на бизнеса, рекламните агенции и медиите. 
 
Те се запознаха със семейството на брачния консултант Тони (Михаил Билалов) и неговата съпруга архитект – Мика (Лилия Маравиля), в чиято връзка ще се намесят много изкушения и обрати. Сърдечните трепети владеят и трите им деца Лия (Лорина Камбурова), Дара (Анжела Недялкова) и Богдан (Алек Алексиев), които тръгват по трънливите пътища на интимността в търсене на щастие и лична реализация. Картината се допълва от динамичните събития в любовния живот на бившия съпруг на Мика – Номер 1  (Николай Ишков)  и майката на Тони – Фелина (Анета Сотирова). 
 
Съдбите на героите се преплитат по неподозирани линии, когато в техния микросвят влизат с гръм и трясък темпераментната Ясмина  (Яна Маринова) и лошото момче Александър Панов  (Валери Йорданов). 
 
А как ще отговорят на фундаменталните въпроси знаем ли какво се върти в главата на човека, който спи до нас, малко ли са двама, много ли са трима и има ли идеална любов или само нова, зрителите на bTV ще проследят от идната сряда.


ИЗБРАНО