Станислава Цалова се завръща в прогнозата за времето

28 март 2015 | 12:48 Дачев
Едно от лицата на bTV - синоптичката Станислава Цалова - се завръща като водещ на прогнозата за времето от 31 март. Зрителите ще научат от нея какво ще бъде времето още в сутрешния блок "Тази сутрин" във вторник.
 
Днес Стаси Цалова гостува на Мариана Векилска в предаването "Тази събота", за да разкаже за майчинството, за професионалното си израстване и за интересите си извън работата. „Чувствам се много по-уверена, много по-готова за експерименти“, каза Стаси по повод на завръщането си на работа след дългото отсъствие заради майчинството.
 
„Единственото, което ми харесва, са температурите“ - коментира синоптичката на bTV видеоматериала с първата ѝ прогноза в ефир отпреди близо 15 години и каза, че има доста неща, които е подобрила до днес. В студиото тя разказа и за трудностите в началото на кариерата си на екран и за огромната подкрепа от родителите ѝ тогава, като сподели и как се подготвя за завръщането си в ефир.
 
Целия разговор с Мариана Векилска, който включва лични моменти и истории от живота на Станислава Цалова, можете да видите във видеото (14:19 мин.) на сайта на предаването.


ИЗБРАНО