Диана Любенова интервюира звездите от Game of Thrones

27 март 2015 | 13:13 Дачев
Кит Харингтън (Джон Сноу) ексклузивно в „Тази събота” на 28 март
 
Водещата на „Тази събота” и „Тази неделя” Диана Любенова е единственият български журналист, който интервюира звездите от хитовия сериал на HBO Game of Thrones в Лондон. Първото ексклузивно интервю - със звездата в ролята на Джон Сноу Кит Харингтън – зрителите на bTV ще видят в събота от 8.00 до 11.00 часа. 
 
В „Тази събота” на 28 март едно от любимите лица на bTV - синоптичката Станислава Цалова - ще гостува на Мариана Векилска по повод на предстоящото си завръщане на екран след майчинството. Тя ще представя отново прогнозата за времето на bTV от април.
 
Ивайло Пенчев – собственик на една от най-успешните български фирми, световен лидер в производство на изкуствени катерачни стени, също ще гостува на Мариана Векилска в предаването. Зрителите ще се запознаят с историята на успелия в цял свят българин.
 
Йорданка Фандъкова ще бъде специален гост на Жени Марчева в рубриката „Питай...”. Зрителите могат да зададат въпроси към кмета на София чрез сайта btvnovinite.bg и фейсбук страницата на bTV Новините. Александър Томов ще гостува в „Тази събота” с коментар за скандалите в ЦСКА.
 
* * * * * * *
 
В „Тази неделя” на 29 март популярната участничка в MasterChef Каролина Рибейра ще гостува на Мариана Векилска със своята история. Събитията от месеца през погледа на фоторепортера ще представи Ладислав Цветков в традиционната рубрика „На фокус”.
 
Председателят на КФН Стоян Мавродиев ще коментира в студиото на Жени Марчева казуса КТБ, сигурността на банките, финансовия надзор и пенсионните фондове. Ден след пленума на БСП в „Тази неделя” ще гостува Корнелия Нинова.
 
Янина Кашева – актрисата, играла в най-скандалния филм по време на соца „Всичко е любов” с Иван Иванов, е сред гостите на Диана Любенова в неделното сутрешно предаване на bTV.
 


ИЗБРАНО