„Истински истории” на Иван и Андрей продължават през 2015 г.

19 декември 2014 | 14:40 Дачев
Първият български риалити сериал се продуцира от "Междинна станция" и започва на 5 януари, понеделник
 
След успеха на първите два пилотни епизода през октомври, предаването „Истински истории” продължава с нов сезон през 2015 г. в ефира на bTV. 
 
Всеки понеделник и вторник от 21:30 ч. зрителите ще стават свидетели на истинските истории на реално съществуващи хора, невероятно драматични съдби и обрати за първи път в българския ефир. Историите са взети от практиката на популярния български психолог Ани Владимирова, която обяснява действията и профилите на героите, демонстрира откъси от терапията и на края на всеки епизод прави заключение както за историята, така и за конкретния психологически проблем. Същевременно обаче запазва съкровената тайна между пациент и психотерапевт, като са променени местата и имената на участниците. 
 
Нищо не може да бъде по-интересно от живия живот и „Истински истории” ще убеди зрителите в това. В риалити сериала ще проследим историите на живота на няколко българи, за да видим как сме се справили с нашите собствени. Участието на непопулярни актьори и любители допълнително помага на зрителите по-лесно да припознаят себе си и собствените си преживявания.
 


ИЗБРАНО