Концерт на X Factor на Бъдни вечер, финал в края на януари

18 декември 2014 | 11:07 Дачев
Финалисти, жури и гост-изпълнители заедно на сцената - Дони, Любо и Заки стават трио, църковен хор, коледни писма
 
Двучасов концерт с много настроение, изненади и музика ще бъде коледният подарък на X Factor за всички зрители на Нова телевизия. На Бъдни вечер, 24 декември 2014 г. от 20:00 ч. финалисти, жури и гост-изпълнители ще излязат заедно на сцената, за да донесат една вълшебна Коледа.

Повторението е на 28 декември от 12:30 ч., до Нова година няма други излъчвания на X Factor в ефир.

* * * * * * *
 
6-тимата финалисти (Невена, Михаела, Траян, Иво и Пламен, Мирян и Георги Бенчев) ще се пренесат в истинска коледна приказка – ще пишат коледни писма, ще разопаковат подаръци и ще пеят с църковен хор. Всеки един от тях ще изненада с различна роля и хореография, а до него на сцената винаги ще бъдат и останалите таланти с особено важна роля. 
 
Коледа не може да настъпи без Дядо Коледа – Георги Бенчев ще влезе в ролята на белобрадия старец, за което ще получи бурни овации и прозвището "Дядо Бенчев".
 
На сцената ще излязат и две новосформирани групи.
Едната ще бъде трио - „ДиЗеЛ“ в състав Дони, Заки и Любо.
Двамата съдии и музикалният продуцент на шоуто ще бъдат категоричното доказателство, че по Коледа се случват чудеса. Кръстници на тяхното трио са водещите Алекс Раева и Мария Игнатова, които са измислили оригиналното име.
 
Втората е четворка - тя ще представи хората, виновни за израстването на талантите, техните вокални педагози. Пламен Денчев, Искра Милкова, Преслава Мръвкова и Ясен Зердев също ще се качат на сцената за свое общо изпълнение.
 
Специални гости ще бъдат и две от "децата на X Factor" – Ана Мария и Богомил, които ще представят новото си парче „Теб си пожелах“.
 
* * * * * * *
 
В продължение на 2 часа музика, изненади и празнично настроение, екипът шоуто ще посрещне Коледа и ще отпразнува със зрителите най-светлия християнски празник. 
 
След коцерта, шестимата финалисти ще се отдадат не само на празнуване, но и на активна подготовка за януари, когато ще се завърнат с още по-впечатляващи изпълнения само на крачка от големия финал.
 


ИЗБРАНО