Опра Уинфри интервюира Джъстин Тимбърлейк

21 ноември 2014 | 11:57 Дачев
Джъстин Тимбърлейк се разкрива: ексклузивно интервю със световната звезда
 
Един от най-успешните артисти през последното десетитилетие в личен разговор с Опра Уинфри!
 
Световноизвестният изпълнител ще открие новият сезон на предаването „Опра представя: Майсторски клас” на 24-и ноември, понеделник, от 22:00 ч. по TLC. 
 
Звездата ще сподели неразказвани истории от живота си в личното интервю. Тимбърлейк ще разкрие пред Опра и зрителите откъде черпи музикално вдъхновение и кои са най-важните житейски уроци, които оформят пътя му. 
 
В своята поредица, водещата Опра Уинфри ни среща с един от онези музикални изпълнители, за които феновете винаги искат да знаят повече. По време на вълнуващата среща артистът ще сподели, че е добре да си новатор и винаги можеш да научиш много от нещата, които правиш за пръв път.
 
Няколкократният носител на наградите "Грами" и "Еми" Джъстин Тимбърлейк ще разкаже за последните си филмови проекти, сред които се отличават „Истинският Люин Дейвис” (2013) на братята Коен, "Надцакването" (2013) и участията му във вечерното шоу „Saturday Night Live”.

През 2015 г. се очаква да излезе и биографичната музикална драма с негово участие "Spinning Gold" на прочутия американски режисьор, сценарист, продуцент и актьор Спайк Лий, посветена на Нийл Богарт - известен звукозаписен промотър, свързан с възхода на рок бандата "Kiss" и по-късно на жанра диско (Дона Съмър, "Вилидж Пийпъл").
 
* * * * * * * *
 
За Тимбърлейк годината преминава под знака на супер успешното му турне „20/20 Experience”. Той се среща с Опра между концертите, за да разкаже за създаването на последния му албум, който достигна продажби от над 6 млн. копия. Лично Тимбърлейк ще сподели неразказвани истории от детството си, как е разбрал, че има музикална дарба и как не се е отказал от мечтите си. 
 
В интервюто си с Опра Уинфри, Джъстин Тимбърлейк ще сподели какво продиктува решението му да избере солова кариера, как се справя с тежката работа и още много любопитни житейски уроци. 
 


ИЗБРАНО