Сара Брайтман се среща с ”Гласът на България”

13 ноември 2014 | 13:05 Дачев
Нови четирима изпълнители отпадат от шоуто утре вечер
 
Световната музикална и театрална знаменитост Сара Брайтман изнесе вчера разтърсващ концерт в София. Първото представяне пред родна публика на музата на Андрю Лойд Уебер бе истинска наслада за феновете на най-продаваното женско сопрано в света.
 
Голямата изненада за част от участниците в „Гласът на България”: минути след приключването на грандиозното шоу, Сара Брайтман се срещна зад кулисите ексклузивно с 9 от изпълнителите в шоуто. 
 
Освен автографи и снимки с всеки един от тях, звездата им даде и няколко ценни съвета за света на голямата сцена и уменията, които трябва да развият, за да имат успешна кариера. Дали участниците ще ги приложат, предстои да разберем в предстоящите концерти на живо. 
 
* * * * * * *
 
Докато едни от участниците се забавляват, други тръпнат в очакване да разберат своята съдба след концерта на 9 ноември, когато на сцената излязоха и останалата част от участниците от отборите на Миро, Наско, Десислава и Орлин Горанов. 
 
На 14 ноември от 21:30 часа първи своята съдба ще научат четиримата участници от отбора на Миро. 
Какво ще отреди съдбата на Християна Дънкова, която изпълни хита на Jessie J ft. Ariana Grande and Nicki Minaj – Bang Bang, на Зоя Мутишева, която успя да представи таланта си по различен от очакванията начин с песента на Ishtar – “Last Kiss”, Ивелина Долапчиева и нейната бурлеска и Лазар Кисьов, в чието изпълнение се включиха Мартен и Електрик Форс Крю, зрителите ще видят в петък вечер.
 
Веднага след тях Крум Филипов, Мариета Петракиева, Мария Маринова и Ати Молова от отбора на Наско ще чуят присъдата на зрителите и на своя треньор.
Ще оцелее ли единственият мъж в отбора на рокаджията, ще има ли съдбата на Лайза Минели изпълнителката на „May Be This Time”в шоуто - Мариета Петракиева, ще успее ли Ати Молова да качи на обувки с висок ток своя ментор, ако остане в шоуто и ще се радват ли още на изпълненията на нестандартната Мария Маринова.
 
Трета в най-неприятната част от шоуто ще се изправи Десислава и нейният отбор.
Ще остане ли фенът на рока Тихомир Цонев в отбора на Десислава или предимство ще имат Кристина Иванова, която разплака Десислава, Селим Миров, който изпълни берберската песен Ya Rayah в акомпанимент на духов оркестър, с чиято помощ разкърши снагата на своя ментор и Виктория Пенева, която направи нов „прочит” на песента „Както преди”. 
 
Най-голямо ще бъде напрежението за отбора на Орлин Горанов, който ще се качи последен на сцената.
Дали двете дами - Сабина Донева, която повдигна доста женски теми с “I’m Outta Love” и Тюркян Исмаил, която завладя сцената с песента на Лили Иванова от филма „Осъдени души” в акомпанимента на Цветан Недялков и ученици от неговия клас, или господата Дани Чуков и Станислав Георгиев - Сисо, чиито изпълнения бяха дълго коментирани, ще имат повече късмет, зрителите на bTV ще видят в петък вечер от 21:30 до 22:30 часа. 


ИЗБРАНО