Духов оркестър в третия концерт на „Гласът на България”

8 ноември 2014 | 12:23 Дачев
Мила Желева, Соня Иванова, Диляна Йорданова и Бисерка Младенова са първите отпаднали от шоуто участници
 
Битката за „Гласът на България” започна. След втория концерт на живо и елиминациите, които зрителите на bTV видяха снощи в 21:30 ч., от музикалното шоу отпаднаха първите четирима участници. Това са четирите дами Мила Желева, Соня Иванова, Диляна Йорданова и Бисерка Младенова, чиито прекрасни изпълнения направиха избора на треньорите изключително труден.
 
Любимците на публиката, събрали най-голям зрителски вот след концерта в неделя, са Ивета Костова (от отбора на Десислава), Невена Цонева (Миро), Венеция Нецова (Наско) и Петър Рангелов (Орлин Горанов).
 
Подготовката за концерта в неделя започна и за останалите четирима участници от отборите на четиримата треньори. 
 
За първи път от сатрта на вокалните двубои, първото изпълнение за вечерта на сцената няма да бъде от изпълнител от отбора на Орлин Горанов. Честта този път ще се падне на една дама от отбора на Миро – Християна Дънкова, която ще изпълни хита на Jessie J ft. Ariana Grande and Nicki Minaj – Bang Bang.
 
Веднага след нея на сцента ще се качи и единственият мъж от тобора на Наско - Крум Филипов, който ще изпълния вечния хит на Щурците „Вкусът на времето”. Изпълнението на Тихомир Цонев на парчето „Eye of the Tiger” ще върне спомените на Мартен към историята на тази песен и как тя става част от филма на Силвестър Сталоун – „Роки 3”, а Сабина Донева от отбора на Орлин Горанов ще насочи вниманието от чисто мъжкото мерене на мускули към типично женските разговори за мъже с помощта на Анастейша и „I’m Outta Love”. 
 
* * * * * * *
 
В неделя вечер на сцената ще се качи и една дама, която остана в шоуто след доста драматични събития. По време на вокалните двубои Зоя Мутишева се изправи срещу двама съперници, единият от които бе известният ромски изпълнител Джаго, който сам пожела да напусне борбата и даде право на Миро да избира между две изключително талантливи дами. След нея на сцената ще излезе Мариета Петракиева от отбора на Наско, която ще покаже на зрителите на bTV какво е общото между нея и Лайза Минели и дали това, което ги свързва е песента от филма „Кабаре“- „May be this time” или има и още нещо. 
 
Останалите изпълнители, които в неделната вечер ще предизвикат интереса на зрителите, са Виктория Пенева, Тюркян Исмаил, която ще изпълни песента на Лили Иванова от филма „Осъдени души” с акомпанимента на Цветан Недялков и ученици от неговия клас, Ивелина Долапчиева и Лазар Кисьов, в чието изпълнение ще се включат Мартен и Електрик Форс Крю.
 
Щафетата ще поемат Кристина Иванова, Селим Миров, в чието изпълнение на берберската песен Ya Rayah ще се включи и духов оркестър, Ати Молова, Мария Маринова, Дани Чуков и Станислав Георгиев – Сисо. 
 


ИЗБРАНО