Вики Терзийска в първия концерт на ”Гласът на България”

2 ноември 2014 | 09:15 Дачев
Първи на сцената излиза Иван Ченов от отбора на Орлин Горанов

Водещите Виктория Терзийска - Вики от "Мастило" - и Мартен Роберто дават старт на първия концерт на живо в „Гласът на България” тази вечер от 20:00 ч. по bTV
 
В продължение на два часа и половина, зрителите и публиката в залата ще се насладят на невероятния талант и прекрасните изпълнения на 16 от кандидатите за желаната титла - по 4 от отборите на 4-мата ментори.
 
По традиция, първи на сцената ще се качи представител от отбора на Орлин Горанов, а най-трудната задача, да вдигне високо летвата на очакванията и представите, се пада на Иван Ченов, който е решил да взриви публиката с изпълнение на хита на Queen – “Don’t Stop Me Now”.
 
Ще видим още бесарабската българка Светлана Чепразова, която показа, че „Гласът на България” се чува извън границите на страната ни, а Венеция Нецова ще полети със Skyfall.

Докато едни летят в небето, Невена Цонева ще изпита силата на любовта, поднесена с песента на Селин Дион “The Power of Love”. Мила Желева пък ще разкрие тайната на „Малките неща”. Яна Каменова от отбора на Наско е подготвила за зрителите едно парче на колоритната Пинк, а Оги Георгиев ще разтърси феновете на шоуто с една от най-великите балади на Metallica.
 
Това е само малка част от участниците - какви изпълнения са подготвили Ивета Костова, Асен Михайлов, Светослав Владимиров, Соня Иванова, Стефани Илиева, Диляна Йорданова, Бисерка Младенова, Петър Рангелов и Анна Пешева, зрителите ще видят тази вечер.
 
* * * * * * *
 
За концертите на живо:
 
Това е последният етап на шоуто след кастингите, прослушванията, вокалните двубои и нокаут-кръга.
В „концертите на живо” зрителите са тези, които определят кой продължава напред. Те ще могат да гласуват и подкрепят своите любимци както чрез SMS, така и чрез сайта на предаването (glasatnabulgaria.btv.bg).
Резултатите се формират от аритметичния сбор на SMS-ите и онлайн гласовете. 
 
По време на концертите участниците се стараят да впечатлят не само публиката, която ще изпрати един от тях напред, но и треньорите си - менторът има възможност "да спаси" един от участниците от отпадане.
 
Всяка седмица отпада по един участник от отбор. Това става известно всяка петък вечер.
 


ИЗБРАНО