Нокаут в „Гласът на България” утре

30 октомври 2014 | 11:38 Дачев
Стават ясни финалистите, а от 2 ноември започват концертите на живо

На 31 октомври в 21:00 часа предстои един от най-трудните моменти за четиримата треньори в "Гласът на България" - вокалните двубои вече са история, но в петък вечер Десислава, Наско, Орлин и Миро ще трябва отново да направят своя избор. 
 
Всеки от менторите трябва да продължи състезанието с отбор от 8 души, а към момента те имат по 10 изпълнители в отборите си.
 
В петък вечер треньорите ще трябва да вземат окончателно решение кои ще са членовете на техните отбори в специален „нокаут” кръг. По правилата на шоуто, от 10-тимата си участници менторът избира 3-ма, които да се състезават в този последен кръг. 
 
Така отборите ще придобият своя финален облик и от 2 ноември (неделя вечер 20:00 - 22:30 ч.) ще ги видим в концертите на живо. 
 
* * * * * * *
 
По традиция, първи на сцената ще се качи отборът на Орлин Горанов.
За отбора на Орлин в битка за оставане в предаването ще влязат една дама и двама господа.
 
Втори на сцената ще се качи отборът на Десислава.
Преди да определи кои ще са тримата изпълнители, които да се борят за участие в шоуто, чаровната дама ще постави на изпитание физическите способности на един от членовете на своя отбор. Ще защити ли той своята чест и кой ще напусне отбора на Десислава?
 
След това на сцената ще се качат 9 дами и единственият господин от отбора на Наско.
Коментарът на ментора при избора му - кой да продължи напред - е доста красноречив: „Все още не са ме освиркали, значи правилно преценявам засега”. Ще има ли мъж в отбора на Наско, ще стане ясно утре вечер.
 
Последен ще трябва да направи своя избор Миро.
Участниците, които той ще изпрати в „нокаут” кръга, ще направят такова шоу, което ще провокира публиката да скандира „Още, още” - но това съвсем няма да обърка Миро при хладнокръвното взимане на неговото решение. 

* * * * * * *

Музикалната надпревара продължава до 22:30 ч., когато в ефир излиза "Шоуто на Слави".

Преди нея, от 20 до 21 ч., е пилотен епизод 2 на документалното риалити "Истински истории".


ИЗБРАНО